Cebe Bohinj, 26. avgust 2018
Triatlon jeklenih, Bohinj

Novice

Bohinj, 21. 08. 2017
Dobrodelnost na Cebe triatlonu jeklenih

Dobrodelnost na Cebe triatlonu jeklenih

Tudi tokrat bomo dobrodelni. Na triatlonu se bo predstavljal FerFud projekt, ki podpira Botrstvo v Sloveniji.

FerFud se je vrnil na slovenske ulice. Tokrat z dvema ekipama mladih kuharskih talentov restavracije Sedem, Višje strokovne šole za gostinstvo in turizem Maribor, in Centra kulinarike in turizma Kult316, Biotehniškega izobraževalnega centra Ljubljana.
Ekipi se bosta s svojo urbano kulinarično ponudbo potegovali za enkratno strokovno ekskurzijo in šolanje pri svetovno znanem kuharskem chefu v tujini. S svojim delom pa hkrati podpirata tudi projekt Botrstvo v Sloveniji. Tega lahko podprete tudi vsi obiskovalci FerFud DUEL dogodkov, s tem ko fer ceni grižljaja dodate še fer znesek po svojih zmožnostih. Hofer bo ob koncu projekta izenačil znesek vaših donacij in ga kot dodatno plačilo poklonil še ekipama. Fer namen bo tako podvojen!
Fine grižljaje iz Hoferjevih kakovostnih sestavin bo tudi letos možno poravnati na dva načina: s plačilom fer cene (to je cena enaka prodajni vrednosti sestavin izbranega grižljaja v Hoferjevih trgovinah) in s plačilom z objavo (inovativnim načinom plačila z objavo predpripravljene FerFud vsebine na svojem Facebooku ali Twitterju, pri čemer prejme vsak posameznik QR kodo za brezplačen grižljaj po želji).
Ekipa Kult316 bo z nami v Bohinju na Triatlonu jeklenih v soboto, 26. 8., od 15. ure dalje. Na meniju bodo KuskusKnofki, Pohančki na plaži in Hrušnus. Vabljeni, da uživate v finih grižljajih in podprete ekipo po svojem okusu.

<< Arhiv novic

Kontakt

Organizator
Turizem Bohinj
Triglavska cesta 30
4264 Bohinjska Bistrica

Telefon: 04 574 75 90
Faks: 04 574 75 91
E-pošta: [email protected]

Kontaktna oseba in vodja tekmovanja
Jure Sodja
Telefon: 040 572 611
E-pošta: [email protected]

Prijava posameznika
Prijava štafete
Natisni natisni  |  Na vrh na vrh
 


 
 
 
Planinsko društvo
Srednja vas

 

 

Razpis Trasa Zgodovina
Prijava posameznika Prijava štafete Seznam prijavljenih posameznikov Seznam prijavljenih štafet Iščem štafeto