praznični trenutki v objemu narave

#Bohinj #LakeBohinj

Vse aktualne informacije v Bohinju zbrane na enem mestu. Preberite, kaj je dobro vedeti pred prihodom v Bohinj.
Pregovorno dolge in mrzle zime v Bohinju so včasih pospremili z rekom "Mi Bohinjci sredi raja - 13 mescou zima traja!". A danes je vseeno malce drugače. Preverite, kaj lahko pozimi počnete v Bohinju.
V primeru ustreznih snežnih razmer vas v Bohinju čaka kar nekaj skrbno urejenih smučarskih prog na različnih smučiščih in zimskih centrih, primernih za široko paleto smučarskih znanj in okusov.
Za ljubitelje pohodništva je Bohinj, od nižin pa do najvišjih vrhov, neusahljiv vir za vedno nova doživetja. Označenih planinskih poti je v Bohinju za več kot 300 km. Za številne poti po Bohinju je dovolj že dobra volja in primeren gojzar, spet druge lahko predstavljajo mnogo večji izziv.
SKI BUS prevozi na Vogel, Soriško planino in Pokljuko - bo na voljo od 23. decembra do 30. marca 2024 (oziroma do preklica).

vaše mnenje šteje!

ZA GOSTE BOHINJA: Hvaležni bomo, če si boste vzeli nekaj minut in odgovorili na par vprašanj v spletni anketi. Vaši odgovori nam bodo pomagali iskati rešitve za optimalno doživetje Bohinja.
 
ZA DOMAČINE: sodelujte pri pripravi Strateškega razvojnega načrta za uravnotežen in odgovoren razvoj Bohinja skozi prizmo turizma. MOJ BOHINJ 2030.

Načrtujte svoj prihod

Poiščite pravšnje ravnovesje med spontanostjo in načrtovanjem oddiha v Bohinju. 

Bohinj oblikujemo in žlahtnimo ljudje, ki tu živimo. K temu nas ne zavezujejo samo mnoge zakonske obveze in mednarodne konvencije o varovanju okolja in zaveze k trajnostnemu razvoju. To je naš dom, ki ga s ponosom in srčnim gostoljubljem z veseljem delimo z vsemi, ki ga cenijo in so pripravljeni spoštovati “hišni red”. 

Da razmišljamo in delujemo v pravo smer, dokazujejo tudi mednarodne nagrade ter dejstvo, da smo prva destinacija s platinastim nacionalnim znakom zelene sheme Slovenia Green.

Dolgčas v Bohinju? 
Samo, če sami tako želite.

AKTIVNOSTI  –  SPROSTITEV