Zadihajte Pomlad v Srcu Bohinja

#cvetočapomlad #oddih #Bohinj #LakeBohinj

Vse aktualne informacije v Bohinju zbrane na enem mestu. Preberite, kaj je dobro vedeti pred prihodom v Bohinj.
Za ljubitelje pohodništva je Bohinj, od nižin pa do najvišjih vrhov, neusahljiv vir za vedno nova doživetja. Označenih planinskih poti je v Bohinju za več kot 300 km. Za številne poti po Bohinju je dovolj že dobra volja in primeren gojzar, spet druge lahko predstavljajo mnogo večji izziv.
22. 4. 2024 - 3. 11. 2024 S paketom Bohinj prihrani do 20 %. Izbrane znamenitosti Bohinja so na voljo že od 14 € na odraslo osebo.
SKI BUS prevozi na Vogel, Soriško planino in Pokljuko - bo na voljo od 23. decembra do 30. marca 2024 (oziroma do preklica).

VAŠE MNENJE ŠTEJE!

Podnebne spremembe so vedno bolj očitne, z njimi bo SNEGA verjetno vedno manj, na kar se bomo morali navaditi in se seveda novim razmeram tudi ustrezno prilagoditi. Podprite projekt BeyondSnow in izpolnite KRATKO ANKETO ter nam tako pomagajte pri prilagajanju ponudbe zimskih aktivnosti. Naredimo spremembe skupaj!

Načrtujte svoj prihod

Poiščite pravšnje ravnovesje med spontanostjo in načrtovanjem oddiha v Bohinju. 

Bohinj oblikujemo in žlahtnimo ljudje, ki tu živimo. K temu nas ne zavezujejo samo mnoge zakonske obveze in mednarodne konvencije o varovanju okolja in zaveze k trajnostnemu razvoju. To je naš dom, ki ga s ponosom in srčnim gostoljubljem z veseljem delimo z vsemi, ki ga cenijo in so pripravljeni spoštovati “hišni red”. 

Da razmišljamo in delujemo v pravo smer, dokazujejo tudi mednarodne nagrade ter dejstvo, da smo prva destinacija s platinastim nacionalnim znakom zelene sheme Slovenia Green.

Dolgčas v Bohinju? 
Samo, če sami tako želite.

AKTIVNOSTI  –  SPROSTITEV