JESEN V BOHINJU

#Bohinj #LakeBohinj

vaše mnenje šteje!

Hvaležni bomo, če si boste vzeli nekaj minut in odgovorili na par vprašanj v spletni anketi.

 Vaši odgovori nam bodo pomagali iskati rešitve za optimalno doživetje Bohinja. 

Vse aktualne informacije v Bohinju zbrane na enem mestu. Preberite, kaj je dobro vedeti pred prihodom v Bohinj.
Daljinska pohodniška pot Juliana Trail ne osvaja vrhov, ampak povezuje in raziskuje rob Julijskih Alp in Triglavskega narodnega parka.
Vodena panoramska vožnja je zanimiva dopolnitev vašim aktivnostim, vznemirljiva in poučna dogodivščina za najmlajše in ekološki način prevoza na drugo stran jezera.
Za ljubitelje pohodništva je Bohinj, od nižin pa do najvišjih vrhov, neusahljiv vir za vedno nova doživetja. Označenih planinskih poti je v Bohinju za več kot 300 km. Za številne poti po Bohinju je dovolj že dobra volja in primeren gojzar, spet druge lahko predstavljajo mnogo večji izziv.

Načrtujte svoj prihod

Poiščite pravšnje ravnovesje med spontanostjo in načrtovanjem oddiha v Bohinju. 

Bohinj oblikujemo in žlahtnimo ljudje, ki tu živimo. K temu nas ne zavezujejo samo mnoge zakonske obveze in mednarodne konvencije o varovanju okolja in zaveze k trajnostnemu razvoju. To je naš dom, ki ga s ponosom in srčnim gostoljubljem z veseljem delimo z vsemi, ki ga cenijo in so pripravljeni spoštovati “hišni red”. 

Da razmišljamo in delujemo v pravo smer, dokazujejo tudi mednarodne nagrade ter dejstvo, da smo prva destinacija s platinastim nacionalnim znakom zelene sheme Slovenia Green.

Dolgčas v Bohinju? 
Samo, če sami tako želite.

AKTIVNOSTI  –  SPROSTITEV