fbpx
15 maja, 2019

NOV ALPININ GOJZAR

Pravi čevelj za varne korake na gorskih poteh - podpri GRS Bohinj

Pohodniki in planinci zelo dobro poznamo pomen dobrega in kakovostnega planinskega čevlja pri varni hoji v hribe in gore. Vsakdo je bil že kdaj pošteno ožuljen, zato so kakovostni materiali, dober oprijem in prileganje stopalu izjemnega pomena.

GOJZAR ALPINA BOHINJ OB 70-LETNICI GRS BOHINJ

Pri Alpini so skupaj z GRS Bohinj ob njihovi 70 letnici razvili gojzar, ki je pisan na kožo tako pohodnikom kot izkušenim planincem in je kot nalašč za bohinjske gore. Glede na to, da začetki žirovske Alpine in GRS Bohinj segajo v enako obdobje, ne preseneča sodelovanje tradicionalno najbolj izkušenega čevljarja pri pohodniški obutvi in njihovih najbolj izkušenih uporabnikov – gorskih reševalcev.

Kaj odlikuje čevelj Alpina Bohinj?

Oba vidika, tehnološki in praktični, sta se združila v popolnoma novem gojzarju Bohinj. Čevelj Alpina Bohinj, ki je hkrati prvi čevelj iz Alpine poimenovan po slovenskem kraju, zagotavlja optimalno udobje in funkcionalnost v različnih vremenskih pogojih in na zahtevnejših gorskih terenih.

Odlikuje ga trden in dobro profiliran podplat, zaščita iz gume, vodoodporna membrana Symapatex, Vibram guma in visoko kakovostno usnje Nubuk. Kopito in kroj sta prilagojena moškemu stopalu, tako da nudita čim boljši oprijem in oporo pri hoji po najtežjih gorskih terenih. Podplat je zasnovan tako, da prenese tudi dodatne obremenitve. Čevelj Alpina Bohinj je udoben in funkcionalen, primeren tudi za uporabo polavtomatskih derez, kadar razmere to zahtevajo.

Z NAKUPOM PODPRETE GORSKE REŠEVALCE + DARILO ZEMLJEVID

Gojzar Bohinj je že v prodaji, del sredstev od prodaje pa bo Alpina namenila delovanju GRS Bohinj. Kupci bodo ob nakupu prejeli tudi karto pohodniških poti v Bohinju. Čevelj lahko naročite tukaj: ALPINA BOHINJ

Naroči se na e-novice

Z nadaljnjo uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov. OK Več...