fbpx
3 septembra, 2021

DOŽIVETJA S KAJAKOM IN KANUJEM

Raziščite Bohinjsko jezero in Savo Bohinjko z vodne gladine

Samo par zamahov z veslom je potrebnih, da vas popeljejo v čudoviti svet lepote, miru in tišine.  Bohinjsko jezero je kot nalašč za prve zavesljaje v novo avanturo, saj ga lahko brezskrbno raziskujete tudi sami. Sava Bohinjka pa je zahtevnejša. Priporočamo vam organizirane izlete, kjer je zagotovljena varnost, strokovno vodstvo in sproščena družba. V Bohinju sicer nimamo najzahtevnejših brzic, so pa te zlahka dosegljive z avtomobilom (spodnji tok Save Bohinjke, Radovna, Soča).

ŠOLA KAJAKA

Šola kajaka na divjih vodah zajema razpon od individualnih ur pa do tedenskih tečajev, tako za začetnike kot za bolj izkušene. Šola se prične na mirni jezerski gladini, nadaljuje pa na Savici in Savi Bohinjki. Za opremo in prevoz poskrbi izvajalec.

VODENI KAJAK IZLETI

Izleti s strokovnim vodstvom po bližnjih alpskih rekah: Savi Bohinjki, Radovni, Bistrici (Vrata) in Savi Dolinki.

IZLET S KANUJEM PO BOHINJSKEM JEZERU

Dvourni izlet, na katerem se naučite ravnati s kanujem in hkrati spoznavate največje naravno jezero v Sloveniji z njegove gladine. Veslaška ura se prične s kratko šolo veslanja, nadaljuje s turo po jezeru in zaključi s tekmovanjem na istem mestu. Še posebej romantična je nočna različica izleta.

IZLET S KANUJEM PO SAVI BOHINJKI

Veslanje se prične na Bohinjskem jezeru, od koder se pod mostom spustimo v tok Save Bohinjke. Reki sledimo do Bohinjske Bistrice, lahko pa nadaljujemo še naprej do Lepenc ali Soteske. Oprema in prevozi so zagotovljeni.

DODATNE INFORMACIJE

  • termini izvajanja: maj – september
  • tečaji in vodeni izleti se izvedejo po dogovoru

PONUDNIKI:

  • Alpinsport d.o.o., www.alpinsport.si, +386 (0)41 918 803
  • PAC Sports in Hostel pod Voglom, www.pac.si, + 386 (0)40 864 202
  • Sport4Fun, www.sport4fun.si, +386 (0)41 975 878 (Maruša) in +386 (0)41 889 916 (Rok)

Naroči se na e-novice

Z nadaljnjo uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov. OK Več...