fbpx
17 decembra, 2020

POTAPLJANJE

Zanimivo vodeno raziskovanje podvodnega sveta Bohinjskega jezera, Blejskega jezera in Save Bohinjke.

Izkušena ekipa poznavalcev podvodnega sveta v Bohinju in okolici vas bo na varen in zabaven način popeljala v skrivnostni podvodni svet tega območja. Potopi se izvajajo na več lokacijah v vodah Bohinjskega jezera, Save Bohinjke in Blejskega jezera.

VODEN POTOP: BOHINJSKO JEZERO

V Bohinjskem jezeru je več zanimivih lokacij za potapljanje. Dostop do nekaterih lokacij je možen samo s čolnom. V ta namen se uporablja rahlo predelan čoln Elan 401T za do 5 oseb z močnim električnim motorjem Torqueedo Cruise 2.0L. V primeru večje skupine je možen tudi najem večjega čolna za do 20 oseb.

VODEN POTOP: SAVA BOHINJKA

Kljub sorazmerni plitkosti Sava Bohinjka skriva nekaj najlepših potapljaških lokacij. Dostop do vode ponavadi ni problematičen. Težavnost lokacij je odvisna predvsem od pretoka in bistrosti vode, kar je močno odvisno predvsem od padavin.

VODEN POTOP: BLEJSKO JEZERO

Blejsko jezero spada z obiljem velikih rib med potapljaške klasike. Ker je dostop do nekaterih točk z obale v poletnih mesecih otežen, organiziramo možnosti s čolnom.

Ker se razmere v vodi na  lahko hitro spremenijo, se dokončna odločitev o lokaciji potapljanja dogovori neposredno pred potopom.

KONTAKT

CC-Line, d.o.o., Bohinj
Prečna ulica 1B, 4264 Bohinjska Bistrica
Tel: +386 (0)41 365 521
[email protected]
www.destina.si

Naroči se na e-novice

Z nadaljnjo uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov. OK Več...