fbpx
4 maja, 2021

FESTIVALSKI UTRINKI

Fotografije, videoposnetki in publikacije

PUBLIKACIJE

ČASOPIS BOHINJ CVETI 2019

FOTOGALERIJA

VIDEO VSEBINE V ČASU 14. MEDNARODNEGA FESTIVALA ALPSKEGA CVETJA V LETU 2020

Mednarodni festival alpskega cvetja smo v letu 2020 izvedli kar v digitalni dimenziji. Rdeča nit leta 2020 je bila: ”Za vsako bolezen rož’ca raste”. Čeprav nam je hudo, ker te naše ljube zelene in s cvetjem okrašene oaze nismo mogli tradicionalno skupaj proslaviti v živo, upamo, da boste v posnetkih našli obilico navdiha in pozitivnih vibracij. Veseli bomo vašega odziva. 

In ker je Bohinj le korak stran od vašega doma, lahko pisane travnike, dišeče zelene gozdove, pestro mrežo pohodniških poti, dihjemajoče razglede, dobrote in mojstrovine z lokalne tržnice ter okusne cvetlične menije v polni meri doživite individualno. Naši digitalni “vodniki” pa vam bodo v tem primeru pomagali, da boste razumeli, vedeli in videli več, ko bi sicer. 

FACEBOOK IN YOUTUBE OBJAVE FESTIVALSKIH DOGODKOV V LETU 2020: 

Virtualne dogodke so domačini predstavili v slovenskem jeziku, nekateri izmed njih (večinoma botanični ogledi) vsebujejo angleške napise. Objavljene so po razporedu – najnovejše na vrhu. Pridružite se nam na socialnih omrežjih in podajte svoja mnenja, vprašanja… Povezave vas popeljejo do dogodkov, objavljenih na našem YouTube kanalu. Vsi digitalni dogodki v sklopu festivala so organizirani tudi v seznamu predvajanja.   

PROMO VIDEO

 

Naroči se na e-novice

Z nadaljnjo uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov. OK Več...