fbpx
23 Februar, 2019

IMPRINT

O spletni strani, fotografijah, pravnih informacijah, GDPR in piškotkih

UPRAVLJAVEC SPLETNE STRANI

Turizem Bohinj – zavod za pospeševanje turizma
Stara Fužina 38
SI 4265 Bohinjsko jezero
Tel.: +386 (0)4 57 47 590
Fax: +386 (0)4 57 47 591
E-mail: [email protected]

Zastopnik: direktor Turizma Bohinj

Klemen Langus
GSM: +386 (0)41 884 392
E-mail: [email protected]

Ostali podatki

  • Davčna številka: 84521147
  • Račun 1: IBAN SI56 0110 0600 0052 888 (UJP – plačilni promet)
  • Račun 2: IBAN SI56 0700 0000 0806 257 (Gorenjska banka d.d., Kranj – gotovinski TR)

Kdo ureja spletno mesto

  • latnik in naročnik: Turizem Bohinj (Klemen Langus)
  • Izvedba spletne strani in tehnična podpora: Kupi.si
  • Design management: dr. Jana Vilman Proje za Turizem Bohinj
  • Vsebina in družabna omrežja: Tanja Sodja za Turizem Bohinj

AVTORJI FOTOGRAFIJ

PRAVNE INFORMACIJE/IZJAVA O OMEJITVI ODGOVORNOSTI

Turizem Bohinj se trudi, da bi bile vse informacije na tej spletni strani vedno pravilne in ažurno osvežene. Kljub temu napak, zamud in nejasnosti ni mogoče izključiti. Turizem Bohinj zato ne prevzema odgovornosti za celovitost, kakovost in točnost objavljenih podatkov. V kolikor opazite kakšno nepravilnost, pa bomo hvaležni za vaše opozorilo.

Turizem Bohinj ne prevzema odgovornosti za kakršnokoli izgubo ali škodo, nastalo na podlagi uporabe katere koli storitve, informacije ali objavljene vsebine.

Pridržujemo si pravico do sprememb, dopolnitev, izbrisa, objave ali umika objave vsebin in pravnih obvestil (delno ali v celoti) brez posebne najave in ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za posledice teh sprememb.

Hkrati opozarjamo, da nimamo vpliva na kakovost informacij in izvedbo dogodkov/programov/storitev/ponudbe “tretjih oseb” in hkrati ne odgovarjamo za njihovo vsebino in pravilnost, tudi ne za verodostojnost in dostopnost zunanjih vsebin in spletnih strani, do katerih lahko vodijo povezave z naše spletne strani. Hkrati je možno, da te zunanje vsebine in spletne strani ne spoštujejo enakih načel glede zasebnosti, varovanja osebnih podatkov ali etičnost vsebine, ki se jih drži Turizem Bohinj.

Uporabnik vse vsebine in storitve na spletnem mestu uporablja na lastno odgovornost.

Na družabnih omrežjih, s katerimi upravlja Turizem Bohinj, si pridržujemo pravico, da po svoji presoji in brez pojasnila spremenimo ali odstranimo katerikoli zapis, ki kakorkoli krši pravice drugih ali je na kakršenkoli način sporen.

PRAVNO OBVESTILO O AVTORSKIH PRAVICAH

Vse informacije in gradiva (teksti, dokumenti, grafike in fotografije) na spletni strani in v družabnih medijih so predmet avtorske ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine Turizma Bohinj in uporabljenih vsebin z njim povezanih partnerjev.

Dovoljena je izključno osebna, nekomercialna raba vsebin – prepisovanje, razmnoževanje ali druge oblike razširjanja vsebin v komercialne namene je dovoljeno zgolj z izrecnim pisnim dovoljenjem Turizma Bohinj. Pravna obvestilo se lahko kadarkoli spremeni in je za uporabnike zavezujoče v vsakokrat spremenjeni obliki.

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

Spoštujemo in varujemo vašo zasebnost. Za potrebe statistike uporabljamo piškotke, ki pa ne posegajo v anonimnost brskanja po naših spletnih straneh. Svoje osebne podatke nam lahko zaupate na svojo željo in imate vedno tudi možnost, da se iz seznamov izpišete. Podatkov, ki nam jih boste zaupali, ne bomo razkrili ali posredovali tretjim ali nepooblaščenim osebam, in jih bomo uporabljali zgolj v namen, s katerim ste nam jih posredovali.

Naroči se na e-novice

Z nadaljnjo uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov. OK Več...