Loading dogodki

Božičkova dežela

17. decembra, 11:00 - 17:00
|Ponavljajoč Dogodek (Poglej vse)

An event every day that begins at 11:00, repeating until 30. decembra, 2022

Obiščite Božičkovo deželo v Bohinju!

Dragi starši, babice in dedki, tete in strici ter vsi prijatelji malih in velikih nadebudnežev. Razveselite otroke in jim letošnje praznične dni naredite spet pristne in naravne ter otrokom prižgite iskrice v očeh. Obiščite Božičkovo deželo, ki je daleč od ponorelega sveta, skrita med drevesi v bližini Bohinjskega jezera. V idilični leseni koči in njeni okolici bo letos zopet zaživela zgodba pravljičnih junakov, ki si neizmerno želijo družbe rdečeličnih malčkov, ki še vedno verjamejo v pravljice.

Skozi gozd vas bo Božičkova pomočnica popeljala do idilične koče, kjer bo otroke pričakal belobradi gospod, odet v rdeča oblačila, BOŽIČEK. Ob odprtem ognjišču bodo otroci prisluhnili zgodbicam iz pravljičnega sveta. V Božičkovi deželi vas čaka jelenčkov spust (2 ZIP – lina), raziskovanje skozi Polhov rovček, zapletena pajkova mreža, spretnostna potka, slepi ribolov, spusti s snežnimi tubami (v kolikor so ustrezni vremenski pogoji) in NOVO – veliki tobogan.. ter ostale vragolije, kjer nas bodo spremljali palčki. Imamo pripravljen tudi Božičkov nabiralnik, kamor otroci lahko prinesejo svoje risbice in pisemčka in pravi Božičkov žig, s katerim si lahko žigosajo svoja pisemčka, risbice…ali si ga dajo na roko :)

Naredite otrokom praznike spet pristne in naravne ter jim prižgite iskrice v očeh!

Program traja uro in pol.

Za otroke imamo pripravljen čaj, za odrasle pa čaj ali kuhano vino in so vključeni v ceno programa. Program lahko izvajamo ob vsakem vremenu.

CENA:

  • na otroka: 17 EUR
  • odrasli: 7 EUR

 

Več informacij in rezervacija termina.

Deli ta dogodek

910251
DD
days
HH
hours
MM
min
SS
sec

Podrobnosti

Datum:
17. decembra
Ura:
11:00 - 17:00
Kategorija Dogodek:

Prizorišče / izhodišče

Božičkova dežela
Slovenija + Google Map
This site is registered on wpml.org as a development site.