Loading dogodki

Božičkova dežela v Bohinju

16. decembra, 2023, 11:00 - 30. decembra, 2023, 18:00

Zimski HIT že od leta 2012! Do sedaj smo vedno razprodali vse termine!

Dragi starši, babice in dedki, tete in strici ter vsi prijatelji malih in velikih nadobudnežev. Razveselite otroke in jim letošnje praznične dni naredite spet pristne in naravne ter otrokom prižgite iskrice v očeh. Obiščite Božičkovo deželo, ki je daleč od ponorelega sveta, skrita med drevesi v bližini Bohinjskega jezera. V idilični leseni koči in njeni okolici bo letos zopet zaživela zgodba pravljičnih junakov, ki si neizmerno želijo družbe rdečeličnih malčkov, ki še vedno verjamejo v pravljice.

Skozi gozd vas bo Božičkova pomočnica popeljala do idilične koče, kjer bo otroke pričakal belobradi gospod, odet v rdeča oblačila, BOŽIČEK. Ob odprtem ognjišču bodo otroci prisluhnili zgodbicam iz pravljičnega sveta. V Božičkovi deželi vas čaka jelenčkov spust (2 ZIP – lina), raziskovanje skozi Polhov rovček, zapletena pajkova mreža, spretnostna potka, ribolov, spusti s snežnimi tubami (v kolikor so ustrezni vremenski pogoji) in NOVO – veliki tobogan, otroški kotiček z ustvarjalnimi delavnicami, družinsko fotografiranje “Palčkove družine”… ter ostale vragolije, kjer nas bodo spremljali palčki. Imamo pripravljen tudi Božičkov nabiralnik, kamor otroci lahko prinesejo svoje risbice in pisemčka in pravi Božičkov žig, s katerim si lahko žigosajo svoja pisemčka, risbice…ali si ga dajo na roko :).

V koči, v času zgodbice, so otroci sami z Božičkom, zato je program primeren za otroke od 3. leta starosti. Skozi Božičkov park pa starši spremljate svoje otroke.

 

Vse potrebne informacije najdete na naši spletni strani: https://www.topagencija.si/bozickova-dezela

*Kjer se tudi prijavite…in že ste na Božičkovem seznamu.

Ali po telefonu: Liza: 051412686

Mailu: [email protected]

Vabljeni!

Deli ta dogodek

  • Ta dogodek je minil.

Podrobnosti

Začetek:
16. decembra, 2023, 11:00
Zaključek:
30. decembra, 2023, 18:00
Kategorije Dogodek:
, ,

Prizorišče / izhodišče

Ribčev Laz
Slovenija + Google Map

Organizator

TOP Agencija
This site is registered on wpml.org as a development site.