Loading dogodki

Božičkova dežela

25. decembra, 2022, 11:00 - 17:00

Obiščite Božičkovo deželo v Bohinju!

Dragi starši, babice in dedki, tete in strici ter vsi prijatelji malih in velikih nadebudnežev. Razveselite otroke in jim letošnje praznične dni naredite spet pristne in naravne ter otrokom prižgite iskrice v očeh. Obiščite Božičkovo deželo, ki je daleč od ponorelega sveta, skrita med drevesi v bližini Bohinjskega jezera. V idilični leseni koči in njeni okolici bo letos zopet zaživela zgodba pravljičnih junakov, ki si neizmerno želijo družbe rdečeličnih malčkov, ki še vedno verjamejo v pravljice.

Skozi gozd vas bo Božičkova pomočnica popeljala do idilične koče, kjer bo otroke pričakal belobradi gospod, odet v rdeča oblačila, BOŽIČEK. Ob odprtem ognjišču bodo otroci prisluhnili zgodbicam iz pravljičnega sveta. V Božičkovi deželi vas čaka jelenčkov spust (2 ZIP – lina), raziskovanje skozi Polhov rovček, zapletena pajkova mreža, spretnostna potka, slepi ribolov, spusti s snežnimi tubami (v kolikor so ustrezni vremenski pogoji) in NOVO – veliki tobogan.. ter ostale vragolije, kjer nas bodo spremljali palčki. Imamo pripravljen tudi Božičkov nabiralnik, kamor otroci lahko prinesejo svoje risbice in pisemčka in pravi Božičkov žig, s katerim si lahko žigosajo svoja pisemčka, risbice…ali si ga dajo na roko :)

Naredite otrokom praznike spet pristne in naravne ter jim prižgite iskrice v očeh!

Program traja uro in pol.

Za otroke imamo pripravljen čaj, za odrasle pa čaj ali kuhano vino in so vključeni v ceno programa. Program lahko izvajamo ob vsakem vremenu.

CENA:

  • na otroka: 17 EUR
  • odrasli: 7 EUR

 

Več informacij in rezervacija termina.

Deli ta dogodek

  • Ta dogodek je minil.
Ponavljajoči dogodek Event Series: Božičkova dežela

Podrobnosti

Datum:
25. decembra, 2022
Ura:
11:00 - 17:00
Series:
Kategorija Dogodek:

Organizator

This site is registered on wpml.org as a development site.