Menu
Menu
V košarici ni izdelkov.
Vas zanima, kako se kruh peče na tradicionalen način? Kako preveriti temperaturo v peči brez sodobnih nastavitev, izbrati prava drva in ugotoviti, kdaj je kruh ravno prav pečen?
Na tej delavnici boste pod vodstvom Marije zakurili krušno peč in jo pripravili za peko. Od začetka do konca boste spekli svoj kruh v pravi krušni peči in se naučili vseh skrivnosti te starodavne veščine.
Ko bo iz peči že omamno zadišalo po sveže pečenem kruhu, bomo pripravili tradicionalno bohinjsko “malco” s kruhom, klobaso in “zasko”. Ob prijetnem klepetu in dobri družbi pa boste lahko izvedeli marsikaj zanimivega o bohinjski tradiciji in zgodbah, ki so del tega čudovitega okolja.
Cena delavnice na osebo: 30,00 EUR (vključno s sestavinami in malico)
Število udeležencev: najmanj 5, največ 15 oseb
Doživite pristno bohinjsko izkušnjo, ki je nagrajena s certifikatom Bohinjsko/From Bohinj.
© Turizem Bohinj, 2022, vse pravice pridržane
Stara Fužina 38, 4265 Bohinjsko jezero
e: [email protected], t: +386 (0)4 57 47 590
Produkcija: opa!celica