Loading dogodki

Festival Kanal

27. julija, 20:00 - 22:30
|Ponavljajoč Dogodek (Poglej vse)

An event every week that begins at 20:00 on sreda, repeating until 10. avgusta, 2022

Ambient, prijaznost, dobra glasba in fantastično vzdušje so razlogi za obisk festivala in razlogi, zaradi katerih se gostje vračajo, tudi tisti od daleč.

 

Datumi za Festival Kanal v letošnjem letu:

  • Sreda, 27. 7. 2022: Čedahuči

Čedahučiji se vračajo na odre! Slovenski folksterji so se spomladi 2022 zbrali v prenovljeni zasedbi in lahko jih boste ujeli na zdaj že legendarnem in vedno posebnem Festivalu Kanal. Pripravljajo indie folk večer v Bohinju in s seboj prinašajo svež veter sodobne slovenske glasbene produkcije. To je bend, ki je predvajan tudi na znanem ameriškem spletnem radiu ‘Radio Paradise’ in v čast si štejejo, da se na ta način slovenščino sliši tudi v svetu. Pred kratkim pa je bila njihova pesem ‘Odprta knjiga’ nominirana tudi za eno od pesmi leta 2021. Lepo vabljeni na koncert!
Čedapetka!

  • Sreda, 3. 8. 2022: Monika Avsenik & The Mood Swingers

Monika Avsenik prihaja iz glasbene družine in publiko navdušuje s svojim nežnim glasom. Je velika ljubiteljica starih slovenskih popevk in zimzelenih melodij, svetovnih pop uspešnic, s ponosom pa zapoje tudi dedkove čutne valčke ob spremljavi klavirja. In prav to pripravlja za vas skupaj z zasedbo The Mood Swingers, ki jo sestavljajo Anže Langus Petrović, Gašper Konec in Vid Ušeničnik.

  • Sreda, 10. 8. 2022: If Floyd

TRIBUTE TO PINK FLOYD
Več kot 20 let nazaj je skupina nastala z namenom avtentično poustvarjati harmonične, progresivne in intelektualno močne glasbene trenutke skupine PINK FLOYD in s tem pozitivno glasbeno energijo širiti med ljudi. IF FLOYD v svojem glasbenem nastopu ponuja koncert z glasbeno retrospektivo skladb preko začetnega obdobja ustvarjanja skupine PINK FLOYD.

Deli ta dogodek

  • Ta dogodek je minil.

Podrobnosti

Datum:
27. julija
Ura:
20:00 - 22:30

Prizorišče / izhodišče

Festival Kanal
Ribčev Laz 51
Bohinjsko jezero, 4265 Slovenija
+ Google Map
This site is registered on wpml.org as a development site.