Loading dogodki

Joga, zvok in tišina ob mlaju

30. maja, 2022, 18:00 - 20:30

Vodena sprostitev in regeneracija v naravi

Iz prostora miru in tišine, ki ga bomo ustvarili z jogo, uporabo zvoka in našega glasu, se bomo prepustili toku življenja in si postavili namere in jasnejše smernice za naprej. Dogodek bo potekal v dveh delih, vabljeni na celoto, lahko pa se udeležite tudi posameznega dela.

Prvi del: »Yin joga in pozdravi luni« s Tamaro ob 18h:

Inspiracijo za joga položaje bomo črpali iz narave in se tako povezali s svetom okrog sebe ter svetim v sebi. Začeli bomo umirjeno z nekaj položaji yin joge, nato pa se spoznali s pozdravi luni (Chandra Namaskar), ki nežno raztezajo in krepijo celotno telo. Joga bo primerna tudi za začetni nivo.

Drugi del: Zvočna regeneracija »V objemu Zemlje in praktični načini uporabe svojega glasu za očiščenje, dvig, prizemljitev in samozdravljenje« ob 19h z Mino

Glas je darilo, ki povezuje s srcem in budi v sedanjem trenutku. Odpira srce, tolaži. Dviga krila. Glas je kot naš notranji gong, življenjska sila našega bitja – z njim lahko dodobra previbriramo svoje telo in um. Kot zvok valovanja morja nas lahko tudi naš glas zaziba in umije, kot šum potočka nas lahko razigra, kot mogočen zvok slapa nas lahko prečisti, kot mogočno bobnenje zemlje lahko v nas prebudi moč in pogum ter nas popelje v stanje meditacije in notranjega žarenja.

Datum: ponedeljek 30. 5. 2022 ob 18.00

Lokacija: »Strmasce« v Bohinjski Češnjici, točne informacije o lokaciji dobite ob prijavi. V primeru dežja bo vadba v centru Triglavskega narodnega parka, Stara Fužina 38, Soba z razgledom.

Trajanje: 2.5 ure

Oprema: topla udobna oblačila, joga podloga ali velika brisača (nekaj podlog je na voljo za izposojo), odeja

Cena: 25 eur

Info: [email protected]

Deli ta dogodek

  • Ta dogodek je minil.

Podrobnosti

Datum:
30. maja, 2022
Ura:
18:00 - 20:30
Kategorije Dogodek:
, ,

Prizorišče / izhodišče

Senožeta
Srednja vas v Bohinju 97
Srednja vas v Bohinju, 4267 Slovenija
+ Google Map
This site is registered on wpml.org as a development site.