Loading dogodki

Ko opera poljubi pop; koncert Alenke Gotar in Anžeta Šuštarja

29. decembra, 2022, 20:00 - 21:30

“Ko opera poljubi pop”

Ena največjih slovenskih ljubezenskih zgodb združena v pesmi.

Koncert pod naslovom “Ko opera poljubi pop” je zagotovo must-be poslastica za vsakega ljubitelja opere, sploh pa crossover pop-opere, saj je v enem samem večeru moč slišati nepozabne duete iz Fantoma iz opere, Barcelono, The prayer, Time to say good bye, najbolj znane skladbe in duete iz slovenskih in tujih mjuziklov, najlepše arije in duete vseh časov: iz oper Carmen, Rusalka, Turandot, Traviata, iz operete Vesela vdova, idr..

Da bo pa za vsakega nekaj, pa bo program začinjen z zimzelenimi slovenskimi pesmimi, svetovnimi mega hiti, evrovizijskimi uspešnicami… Pa seveda bo na sporedu tudi kako malo presenečenje. 

Vse pesmi bosta izvajala ena naših najboljših opernih pevk v Sloveniji, mag.art. Alenka Gotar, ki je študirala v Švici in magistrirala na znamenitem salzburškem Mozarteumu, naredila izjemno operno mednarodno kariero, bila solistka obeh naših državnih oper, uspešno zastopala Slovenijo na Eurosongu, ter njen mož Anže Šuštar, ki je prav tako eden naših najboljših slovenskih moških vokalistov, in je nase z velikim uspehom opozoril na znamenitem koncertu »Poletna noč« na Kongresnem trgu v Ljubljani v spremljavi Simfonikov in Big Benda RTV Slovenija. Sicer je avtor in izvajalec večih megahitov, je odličen pevec, reden gost oddaj na RTV Slovenija in igralec v mjuziklih.

Večer najlepših melodij kadarkoli napisanih bo zagotovo ena najlepših kulturnih obogatitev slovenskega glasbenega prostora, kjerkoli bosta zakonca Gotar- Šuštar nastopila, ter nepozabno doživetje vseh ljubiteljev glasbe in vseh, ki še verjamejo v ljubezen.

Dogodek je brezplačen.

Deli ta dogodek

  • Ta dogodek je minil.

Podrobnosti

Datum:
29. decembra, 2022
Ura:
20:00 - 21:30
Kategorija Dogodek:

Prizorišče / izhodišče

Kulturni dom Joža Ažmana
Triglavska cesta 16
Bohinjska Bistrica, 4264 Slovenija
+ Google Map

Organizator

This site is registered on wpml.org as a development site.