fbpx
19 Junij, 2019

FED HORSES

Trans Julius koncert skupine Fed Horses

4-dnevna gorsko kolesarska dogodivščina bo letos dobra 2 dni gostovala v Bohinju in naše kolesarsko druženje bomo v petek, 21. junija, popestrili s Trans Julius koncertom.

Po dveh izvedbah Trans Julius koncerta s Čedahučiji leta 2017 in Koala Voice leta 2018 bodo letos naši gostje country rock skupina Fed Horses. Za pravo bohinjsko poletno vzdušje nam bodo pomagali skrbeti s hrano in pijačo v Gostilnica – trgovinica Štrud’l – Bohinj in Pivovarna Lintvern.

🎵🎶📀🎼🎤
Fed Horses – Down
https://www.youtube.com/watch?v=4CSxMzCCfsk

Fed Horses – Sober
https://www.youtube.com/watch?v=adCJLvqypfQ

Fed Horses – Ti ne poznaš konjev
https://www.youtube.com/watch?v=JfhHB9aF_QU

KDO SO FED HORSES?

Fed Horses so slovenska alternativna country skupina, ki se je s svojim ljudskim melosom, zanimivim pristopom h country glasbi in radijsko izpiljeno zvočno podobo že dodobra ustalila v slovenskih ušesih, domačih prizoriščih in radijskih postajah. Na koncertih preigravajo avtorske skladbe, ki na svojstven način koketirajo s country glasbo, na katero lepijo vplive americane, indieja in popa, s čimer se verno približujejo zgledom z one strani luže. Kljub temu ekipa ohranja svoj avtohton izraz. V zadnjih letih so se posvečali predvsem epizodnim, a dovršenim izdajam singlov, medtem ko je leta 2018 skladba “Sinner” z istoimenskega EP-ja, postala druga največkrat predvajana pesem na Valu202. Po nastopu na Izštekanih25 v Kinu Šiška nadaljujejo svojo pot tudi v slovenskem jeziku.

Organizator:

  • Turizem Bohinj
  • Trans Julius
  • Gostilnica – trgovinica Štrud’l – Bohinj

 

Lokacija

Naroči se na e-novice

Z nadaljnjo uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov. OK Več...