fbpx
10 julija, 2019

JUNEMA

Ko se ustavi čas (v Bohinju)

  • Kdo: glasbena skupina Junema v Bohinju
  • Kje: Hostel pod Voglom, Ribčev laz 60
  • Kdaj: petek, 19.7, ob 20.00
  • Koliko: Vstop prost

Junema je šestčlanska skupina iz Ljubljane, ki žanrsko staplja elemente pop muzikaličnosti, bossa nove, kantavtorskih pripovedi, latino zvočnih nians in alternativnega rocka. Njihov debitantski album Ko se ustavi čas, ki je izšel spomladi 2018 pri založbi Celinka, je čudovito, igrivo in intimno glasbeno potovanje, med katerim čas zagotovo teče počasneje, če se že ne ustavi. Album je postal tudi album tedna časopisa Dela, skladbi “Odčarana” in “V intervalu večnih sanj” pa bili izbrani za popevki tedna na Valu202.

Kot pravijo sami, najraje zaigrajo pod svodom neba, daleč proč od mestnega vrveža. Na idilični lokaciji, sredi neokrnjene narave bodo tako zaigrali tudi v Bohinju, v Hostlu pod Voglom.

»Skupina je v talilnem loncu več žanrskih prepletov uspešno stkala svojevrstno glasbeno izkaznico sebi lastne identitete, ki te žanre učinkovito premošča in jih združuje v odprt ter silno spravljiv medsebojni dialog« (Aleš Podbrežnik, Rockline.si).

Junema na YouTube-u: https://www.youtube.com/watch?v=Lz-sE2ieU2Q

Junema so: Neža Trošt (vokal), Luka Snoj (akustična in klasična kitara), Marko Ovčak (električna kitara in spremljevalni vokal), Blaž Vehar (bas kitara), Anže Sitar (bobni) in Luka Hočevar (klaviature).

Organizator:

  • Hostel pod Voglom

Lokacija

Naroči se na e-novice

Z nadaljnjo uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov. OK Več...