fbpx
Junij 20, 2018

KOALA VOICE

Trans Julius koncert rock skupine Koala Voice

Gorsko kolesarska avantura Trans Julius se bo tudi letos ustavila v Bohinju in za večerno zabavo na prostem poskrbela skupaj z rock skupino KOALA VOICE, ki navdušuje s svojo glasbo od Kisovca, Ljubljane, Črnomlja, Moskve, Liverpoola, Talina, Varšave in Groningena, nastopili so tudi pred Pixies v ljubljanskih Križankah in glasbenih festivalih kot sta Pohoda in Exit.

Poleg dobre glasbe bo na Tržnici v Bohinjski Bistrici poskrbljeno za dobro hrano iz gostilnice Štrudl in najboljše bohinjsko pivo Lintvern.

Lintvern Brewery Special Edition Beer

V sodelovanju oz. za žejne udeležence kolesarske avanture Trans Juliussmo zvarili prav posebno pivce, bohinjski saison, zato vas v petek popoldan in zvečer vabimo, da ga pridete sprobat. Dodali smo mu lasten, doma pridelan gozdni med, ter zgolj slovenski hmelj.

Za dobro vzdušje bodo po 20.00 poskrbeli Koala Voice, za vse lačne pa Gostilnica – trgovinica Štrud’l – Bohinj.

Ministerstvo za zdravje opozarja, da prekomerno uživanje alkohola škoduje zdravju. ??

KDO SO KOALA VOICE?

Manca, Tilen, Domen in Miha so štiričlanska zasedba, ki skrbi, da se vsi sprašujemo, kakšen je koalin glas. Če vas ta še ni okužil v zadnjih mesecih z njihovo uspešnico Sierra in z akustičnim koncertom na Izštekanih na Valu 202, potem je tukaj nekaj povezav, da boste na Trans Julius koncertu že znali na pamet besedila njihovih največjih uspešnic:

Organizator:

  • Turizem Bohinj
  • Trans Julius
  • Gostilnica – trgovinica Štrud’l – Bohinj

 

Lokacija

Naroči se na e-novice

Z nadaljnjo uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov. VEČ