fbpx
6 Februar, 2020

KUHAJMO PO BOHINJSKO

Kulinarična delavnica - doživetje nagrajeno s certifikatom Bohinjsko/From Bohinj

Štruklji – naša posebnost, ne težava

Katica Mikelj nas bo v  torek, 3. in 10. februarja 2020 predstavil enostavno pripravo različnih vrst štrukljev in krapov, ki jih boste z veseljem kasneje pripravljali tudi sami.

Izvajanje doživetja

  • Lokacija: Center TNP Bohinjka, Stara Fužina
  • 2 – 8 oseb
  • Prijave do 2. 3. 2020: 051 762 547 (Tončka Zupanc)
  • Ob predhodnem dogovoru se doživetje izvaja tudi v drugih terminih.
  • Kontakt: 051 762 547 (Tončka Zupanc)

REZERVIRAJ/POVPRAŠUJ

Podrobnosti

  • Možnost dogovora za individualno izvedbo delavnice
  • Izvajanje doživetja: vse leto
  • Trajanje doživetja: 4 ure
  • Program prilagodimo starostni skupini
  • Kuharsko predznanje ni potrebno
  • Potrebna je predhodna rezervacija na [email protected]

POŠLJI SPOROČILO / REZERVIRAJ

Cena

  • 40 €/osebo, 4 – 8 oseb
  • 60 €/osebo, 2-4 osebe
  • Cena vključuje: organizacijo, sestavine, prostor, učno gradivo z recepti.

Reference

Kuharsko delavnico bo skupaj s članicami Društva kmečkih žena in deklet vodila Katica Mikelj, ki svoje znanje in več kot 30 letne izkušnje na področju gostinstva, nesebično razdaja študentom in drugim udeležencem usposabljanj in tečajev. Pri posredovanju svojih znanj in izkušenj neizmerno uživa, o čemer pričajo tudi pozitivni odzivi udeležencev tečajev.

POŠLJI SPOROČILO / REZERVIRAJ

Ponudnik

Povezana vsebina

Lokacija

Naroči se na e-novice

Z nadaljnjo uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov. OK Več...