fbpx
maj 20, 2019

ODPRTA VRATA GOSTILNE DANICA

Cvetlični meni

Narava je ljudem vedno nudila hrano za preživetje. Sodobni človek je pozabil, da vsak travnik ponuja nešteto vrst rastlin, ki jih lahko uporabimo v kuhinji. Te rastline je potrebno le poznati, nabrati in pripraviti.

Cvetlični meni

* * *
Goveji karpačo z olivnim oljem
in nežno pomladno solato
***
Špargljeva kremna juha
***
Puran s sirom in orehi, dušena jabolka,
krompirjevi ocvrtki, zelenjavni cvet, mikrozelenje
***
Kasata z vročim sadjem, jagodami in smetano
* * *
Cena: 17,00 €

REZERVIRAJ/POVPRAŠUJ

Dodatne informacije

  • Meni je na voljo vsak dan v času Mednarodnega festivala alpskega cvetja
  • Botanična tura: 12 € / osebo
  • Cena menija: 17 € /osebo
  • Cvetlični meni z botanično turo ob 18.uri: 27 € / osebo

REZERVIRAJ/POVPRAŠUJ

Organizator:

  • Turizem Bohinj
  • Gostilna Danica

Lokacija

Naroči se na e-novice

Z nadaljnjo uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov. VEČ