Junij 11, 2018

ODPRTA VRATA GOSTINE TRIPIČ

Vijugamo med cvetlicami s cvetličnim kosilom

Narava je ljudem vedno nudila hrano za preživetje. Sodobni človek je pozabil, da vsak travnik ponuja nešteto vrst rastlin, ki jih lahko uporabimo v kuhinji. Te rastline je potrebno le poznati, nabrati in pripraviti.

Cvetlični meni

***
Pozdrav iz kuhinje
* * *
Juha Bohinjka
(narejena iz avtohtone bohinjske rdeče koruze – trdinke,
na mlečni osnovi, z gomoljno zelenjavo)
* * *
Pečen file postrvi na čemaževi rižoti,
bohinjska kisla smetana s svežimi zelišči
Samopostrežna sezonska solata
* * *
Jogurtova strnjenka s turščno
ruladico, prelita z bohinjskim
cvetličnim medom
* * *
Cena: 15,00 €

REZERVIRAJ/POVPRAŠUJ

Dodatne informacije

  • Meni je na voljo vsak dan v času Mednarodnega festivala apskega cvetja
  • Cena menija: 15 € /osebo
  • Cvetlični meni z botanično turo: 23 € / osebo

REZERVIRAJ/POVPRAŠUJ

Organizator:

  • Turizem Bohinj
  • Hotel Tripič

Lokacija

Naroči se na e-novice

Z nadaljnjo uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov. VEČ