Junij 6, 2018

ODPRTA VRATA V RESTAVRACIJI HOTELA JELKA

Alpske rastline v gostinski ponudbi

Narava je ljudem vedno nudila hrano za preživetje. Sodobni človek je pozabil, da vsak travnik ponuja nešteto vrst rastlin, ki jih lahko uporabimo v kuhinji. Te rastline je potrebno le poznati, nabrati in pripraviti.

Cvetlični meni

***
Pozdrav iz kuhinje: zaseka,
klobasa na lesenem krožniku
* * *
Goveja ali gobova juha
* * *
Ramstek z borovničevo omako,
domači sirov štrukelj
* * *
Lahki cvetlični mafin
* * *
Cena: 15,00 €

REZERVIRAJ/POVPRAŠUJ

Dodatne informacije

  • Meni je na voljo vsak dan v času Mednarodnega festivala apskega cvetja
  • Cena menija: 15 € /osebo
  • Cvetlični meni z botanično turo: 23 € / osebo

REZERVIRAJ/POVPRAŠUJ

Organizator:

  • Turizem Bohinj
  • Hotel Jelka

Lokacija

Naroči se na e-novice

Z nadaljnjo uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov. VEČ