fbpx
20 Februar, 2019

NUNE V AKCIJI!

Kompletno zmešana glasbena komedija

“Predstava v kateri bo vsak našel košček samega sebe in ekipa, ki vas bo prepričala, da je vsak od nas lahko Svetnik.”

Producent muzikalov Mamma Mia! in Briljantina Jurij Franko je s svojo produkcijsko hišo Prospot iz Radovljice, za slovenske odrske deske pripravil še en veliki svetovni HIT – glasbeno komedijo Nune v akciji!

Nune v akciji! (v originalu Nunsense) je izjemno delo avtorja Dana Goggina, ki je bilo premierno uprizorjeno decembra 1985 v gledališču Cherry Lane in je druga najdlje izvajana predstava na Off-Broadwayu. V zadnjih tridesetih letih je predstava postala pravi mednarodni fenomen, saj je bila prevedena v več kot 26 jezikov in si jo je ogledala publika po vsem svetu.

Nune v akciji! je domiselna zgodba o petih redovnicah, ki se znajdejo v denarnih težavah in so prisiljene pripraviti dobrodelni SHOW, v katerem pa hoče biti vsaka od njih prva zvezda. V nizu nenavadnih situacij se redovnice pokažejo v povsem drugačni luči, kot smo jih vajeni. V soju reflektorjev ob petju, plesu in smehu vsaka posebej in vse skupaj zažarijo na čisto samosvoj način.

V slovenski različici nastopajo vrhunska slovenska umetniška imena, ki obiskovalce navdušujejo tudi v najbolj obiskanem muzikalu v Sloveniji vseh časov: Mamma Mia!

Gojmir Lešnjak – Gojc, Simona Vodopivec – Franko, Alenka Godec, Marjan Bunič in Lea Bartha Pesek. Kot glasbeni vodja in instrumentalist pri predstavi sodeluje Miran Juvan.

Nune v akciji! je pripravila kreativna ekipa: Producent: Jurij Franko, Režija: Jaša Jamnik, Prevod in priredba: Drago Mislej – Mef in Marjan Bunič, Koreografija: Matevž Česen, Scenografija: Jože Logar, Kostumografija: Andrej Vrhovnik

»Pričakujete lahko vrhunsko predstavo, saj drugačnih v naši produkcijski hiši niti ne znamo… niti nočemo delati!«

 

Lokacija

Naroči se na e-novice

Z nadaljnjo uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov. OK Več...