fbpx
27 Marec, 2018

OTVORITEV SEZONE Z ROLANJE.EU

Popeljimo se v spomlad!

Dragi naši roleraši in prijatelji rolanja 🙂 Zime sicer še ni konec, ampak nas že pošteno srbijo koleščki in zato z velikim navdušenjem najavljamo otvoritev sezone rolanja z ekipo Rolanje.eu.

Ekipa Rolanje.eu se bo tudi letos trudila pri organizaciji vsaj 5 dogodkov, kjer bomo v dobri družbi rolali po varnih in rolarjem prilagojenih poteh po Sloveniji.

Lansko leto nam je na žalost zagodlo aprilsko vreme, letos pa smo na vrsti mi. Bohinj, prihajamo!

Pot od Bohinja do Bohinjske Bistrice je ena izmed lažjih in krajših poti v našem koledarju rolanj. Zato je naša prva izbira, da rolerje končno spravimo iz omare in zavrtimo koleščka po zimskem spanju.

Pot, ki nas bo napolnila s svežim zrakom in nam nudila razgled na vrhove triglavskih vršacev, nas bo vodila po idilični kolesarski stezi od obrežja Bohinjskega jezera do Bohinjske Bistrice in nazaj. Zaradi dolžine poti in nezahtevnega terena je primerna tudi za kondicijsko manj pripravljene roleraše.

Upamo in želimo si, da se nam bo tudi letos pridružilo čim več novih rolerašev, kar zadnje čase postaja trend. Dobrodošli ste vsi, ki imate radi rolanje, dobro družbo, poleg tega pa spoštujete naravo in ostale udeležence v prometu.

Zbor: 10.45 pri Kramarju ob Bohinjskem jezeru (Stara Fužina 3)
Razdalja: cca 12 km
Težavnost: 2/5

Posebnosti: Zaradi vaše varnosti je na rolanju OBVEZNA uporaba (kolesarske) čelade, uporaba ostalih ščitnikov pa je priporočljiva. Po rolanju bo mogoče druženje nadaljevati tudi ob obali Bohinjskega jezera, zato ne pozabite na piknik dekce, frizbije, žoge in seveda hladno (brezalkoholno) pivo 😉

Udeležba na rolanju je popolnoma brezplačna, prijavite se pa pritiskom na gumb na FB dogodku »GOING«. Ker pa želimo organizirati prijetna skupinska rolanja in širiti pozitivno energijo tudi v prihodnosti, se vam za prostovoljne prispevke že v naprej zahvaljujemo.

Najboljši ste!

Organizator:

  • Rolanje.eu

Lokacija

Naroči se na e-novice

Z nadaljnjo uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov. OK Več...