fbpx
11 Junij, 2018

ZA VSAKO BOLEZEN ROŽCA RASTE…

niso pa vse rožce za vse ljudi; predavanje Sanje Lončar

Kako izbrati primerne? Zakaj bo ista roža enemu pomagala, drugemu pa mogoče škodovala?

Število mest je omejeno. Prosimo, da se zaradi lažje organizacije dogodka prijavite na [email protected] ali po telefonu 045 747 590.

REZERVIRAJ/POVPRAŠUJ

KDO JE SANJA LONČAR?

Sanja Lončar, publicistka, predavateljica, svobodna raziskovalka in glavna sila projekta Skupaj za zdravje človeka in narave, je vpeta v slovenski prostor kritične misli tako močno, da mimo nje preprosto ne gre. Kdor se zanima za zdrav način življenja in želi razmišljati širše od postavljenih okvirov uveljavljenih doktrin, jo je prav gotovo že bral v uvodniku, komentarju, kolumni, knjigi ali ji prisluhnil na enem od mnogih predavanj.

Sama pravi, da je s spremembami, ki jih podaja na svojih predavanjih in v knjigah, dosegla, da živi neverjetno zdravo življenje – včasih se celo pošali, da jo kar skrbi, kam so izginile vse protibolečinske tablete, ki jih je imela nekoč ves čas na dosegu roke. Zelo se je trudila za dostopnost zdrave prehrane v trgovinah, ob tem pa pravi: “Nekateri izdelki so dejansko dražji, vendar po prvem šoku ugotovite, da je v celoti gledano takšen življenjski slog veliko cenejši.”

Vljudno vabljeni na poučno predavanje!

Organizator:

  • Turizem Bohinj

REZERVIRAJ/POVPRAŠUJ

Lokacija

Naroči se na e-novice

Z nadaljnjo uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov. OK Več...