fbpx
22 Februar, 2018

TRIGLAVSKA TRILOGIJA ZA TRI SMUČI

Smučarsko obarva filmski večer v center TNP Bohinj

Vabljeni na smučarsko obarvan  filmski večer v center TNP Bohinj. Večer pripravljamo skupaj z Vertical Adventures in Hike&Bike.

Ogledali si bomo film Sunny side of Alps ekipe Untouched v produkciji Legit films. Odlična zasedba novodobnih slovenskih smučarjev in deskarjev nas bo popeljala na “Sončno stran Alp”, kjer bomo lahko uživali v prizorih prostega in uličnega sloga, smučanja in deskanja iz osrčja divjih gora. (30 min)

Z naslednjim filmom Triglavska trilogija za tri smuči pa vas bomo popeljali nazaj v preteklost, v začetke slovenskega alpinističnega smučanja. Ogledali si bomo posnetek prvega spusta s smučmi z vrha Triglava. Leta 1972 so Mitja Košir, Janez Brojan in Franci Mrak kot prvi smučali z vrha Triglava. Kot idejni vodja projekta je bil z njimi tudi Tone Fornezzi Tof, ki je celoten vzpon in spust ujel na filmski trak.  (20min)

Za konec ob klepetu v prijetni družbi in kuhanem vinu si bomo lahko pogledali še nekaj smučarskih avantur iz držav nekdanje Jugoslavije in celo Skandinavije, kjer so se potepali atleti in snemalci ekipe Untouched.

Vabljeni!

Organizatorji:

  • Triglavski narodni park
  • Vertical Adventures
  • Hike&Bike

Lokacija

Naroči se na e-novice

Z nadaljnjo uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov. OK Več...