fbpx
12 aprila, 2019

YIN + AROMA JOGA

Prva pomladna joga

Prvo pomladno Yin jogo bomo posvetili detoksifikaciji telesa. Povezali bomo prakso pranajame z Yin jogo, pri tem pa nas bodo podpirala ekološko pridelana eterična olja rožmarina in citrusov., ki pomagajo telo očistiti toksinov. Pomlad je čas novih začetkov in novih možnosti, saj spodbuja spremembe, napredek, aktivnost in stremi k udejanjanju naših načrtov. Tako kot očistimo prostor vse zadržane in speče energije, je pomembno da tudi telesu namenimo eno “spomladansko čiščenje”.

Yin je obnovitvena vrsta joge, ki temelji na pasivnem zadrževanju položajev in tako poveča občutek prostora, svobode v telesu. Praksa je sestavljena iz sedečih in ležečih položajev, katerim se prepustimo za dalj časa, 3-5 min. Gravitacija ter zavestno sproščanje nam pomagata pri počasnem poglabljanju položajev. Z Yin jogo povečamo gibljivost telesa, uravnovesimo delovanje notranjih organov, spodbudimo cirkulacijo krvi, delujemo na vezna tkiva okrog sklepov ter spodbudimo izločanje sinovialne tekočine, ki sklepe ščiti.

Dogodek je primeren tudi za popolne začetnike v jogi. Obvezne so PRIJAVE do sobote 23.3.2019 na [email protected]. Praksa se izvede, če je dovolj prijav. S seboj potrebujete samo odejo in udobna oblačila.

Cena za člane Društva KaThame 10 eur, za nečlane 12 eur.

Vabljeni!

Organizator:

  • Joga Bohinj

Lokacija

Naroči se na e-novice

Z nadaljnjo uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov. OK Več...