fbpx
maj 15, 2019

PROMOCIJA KULINARIKE JULIJSKIH ALP V ZDRUŽENIH DRŽAVAH

Bohinj se v sklopu združenja Julijske Alpe s kulinariko predstavlja v Washingtonu.

V tednu od 11. do 16. maja se združenje Julijske Alpe s promocijskimi dogodki predstavlja v glavnem mestu Združenih držav Amerike. Tja je odšla tudi ekipa treh kuharjev iz regije, in sicer Uroš Štefelin iz Vile Podvin (Radovljica), Jože Godec s iz penziona Resje (Bohinj) in Tomaž Sovdat iz Dobre Vile (Bovec).

V Washington so se odpravili na povabilo veleposlanika Republike Slovenije v ZDA, Stanislava Vidoviča, ki je že lansko leto na dnevu na prireditvi EU Open House gostil Radovljico. Ta dogodek vsako leto v maju organizirajo ambasade Evropske unije v Washingtonu. Tudi letos se je promocija Julijskih Alp pričela na tem dogodku 11. maja. Tam so promovirali Julijske Alpe kot deželo čebelarstva in medu.

Med 14. in 17. majem se bo zvrstilo še 5 kulinaričnih dogodkov na Slovenskem veleposlaništvu, namenjenih novinarjem, turističnim agencijam, influencerjem, ženam veleposlanikov evropskih držav ter senatorjem in kongresnikom.

Naroči se na e-novice

Z nadaljnjo uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov. VEČ