Loading dogodki

Festival Kanal

3. avgusta, 2022, 20:00 - 22:30

Ambient, prijaznost, dobra glasba in fantastično vzdušje so razlogi za obisk festivala in razlogi, zaradi katerih se gostje vračajo, tudi tisti od daleč.

 

Datumi za Festival Kanal v letošnjem letu:

  • Sreda, 27. 7. 2022: Čedahuči

Čedahučiji se vračajo na odre! Slovenski folksterji so se spomladi 2022 zbrali v prenovljeni zasedbi in lahko jih boste ujeli na zdaj že legendarnem in vedno posebnem Festivalu Kanal. Pripravljajo indie folk večer v Bohinju in s seboj prinašajo svež veter sodobne slovenske glasbene produkcije. To je bend, ki je predvajan tudi na znanem ameriškem spletnem radiu ‘Radio Paradise’ in v čast si štejejo, da se na ta način slovenščino sliši tudi v svetu. Pred kratkim pa je bila njihova pesem ‘Odprta knjiga’ nominirana tudi za eno od pesmi leta 2021. Lepo vabljeni na koncert!
Čedapetka!

  • Sreda, 3. 8. 2022: Monika Avsenik & The Mood Swingers

Monika Avsenik prihaja iz glasbene družine in publiko navdušuje s svojim nežnim glasom. Je velika ljubiteljica starih slovenskih popevk in zimzelenih melodij, svetovnih pop uspešnic, s ponosom pa zapoje tudi dedkove čutne valčke ob spremljavi klavirja. In prav to pripravlja za vas skupaj z zasedbo The Mood Swingers, ki jo sestavljajo Anže Langus Petrović, Gašper Konec in Vid Ušeničnik.

  • Sreda, 10. 8. 2022: If Floyd

TRIBUTE TO PINK FLOYD
Več kot 20 let nazaj je skupina nastala z namenom avtentično poustvarjati harmonične, progresivne in intelektualno močne glasbene trenutke skupine PINK FLOYD in s tem pozitivno glasbeno energijo širiti med ljudi. IF FLOYD v svojem glasbenem nastopu ponuja koncert z glasbeno retrospektivo skladb preko začetnega obdobja ustvarjanja skupine PINK FLOYD.

Deli ta dogodek

  • Ta dogodek je minil.
Ponavljajoči dogodek Event Series: Festival Kanal

Podrobnosti

Datum:
3. avgusta, 2022
Ura:
20:00 - 22:30
Series:

Organizator

This site is registered on wpml.org as a development site.