Informacije

Poiščite pravšnje ravnovesje med spontanostjo in načrtovanjem oddiha v Bohinju. Preverite kateri letni čas vam je najbolj pisan na kožo, česa ne smete spregledati in kaj je potrebno upoštevati na območju Bohinja. Preverite tudi, kako lahko prispevate k ohranjanju okolja z uporabo javnega prevoza, kako izkoristiti ugodnosti v okviru Kartice Julijske Alpe – Bohinj, kakšne so trenutne razmere pri nas ter ostale koristne informacije, ki vam bodo v pomoč.  

Za ljubitelje pohodništva je Bohinj, od nižin pa do najvišjih vrhov, neusahljiv vir za vedno nova doživetja. Označenih planinskih poti je v Bohinju za več kot 300 km. Za številne poti po Bohinju je dovolj že dobra volja in primeren gojzar, spet druge lahko predstavljajo mnogo večji izziv.
Vse aktualne informacije v Bohinju zbrane na enem mestu. Preberite, kaj je dobro vedeti pred prihodom v Bohinj.
Od Bohinjske kolesarske poti pa do turnokolesarskega podviga Juliana Bike - v Bohinju razvijamo kolesarstvo za vse generacije.
Izberite si pravo nastanitev za aktivne počitnice v Bohinju, v osrčju Triglavskega narodnega parka.
Vodena panoramska vožnja je zanimiva dopolnitev vašim aktivnostim, vznemirljiva in poučna dogodivščina za najmlajše in ekološki način prevoza na drugo stran jezera.
Vzemite si čas za odkrivanje bohinjskih lepot in neokrnjene narave Triglavskega narodnega parka. Raziščite ugodno ponudbo paketov z nastanitvami v Bohinju.
Informacije, rezervacije, nakup zemljevidov in spominkov... V TIC-ih vam vam bomo z veseljem pomagali pri načrtovanju vašega oddiha.
Vsako leto pripravimo sveže publikacije na različne tematike. Lahko jih prelistate ali naložite na svojo napravo.
Dolge kolone in razmere nam na cestah kradejo čas in živce, zato se svoboda iz osebnega avtomobila vse bolj seli v javni prevoz. Preverite možnosti za zeleno raziskovanje Bohinja.
Naročite preko spleta: izdelke Bohinjsko, knjige in zemljevide, promocijske izdelke poti Juliana Bike in Juliana Trail...
Načini prevoza in druge koristne informacije. Z avtomobilom, z vlakom ali z avtobusom. Možnosti za izlet v Bohinj je veliko.
Preverite trenutne temperature zraka in vode na različnih lokacijah v Bohinju.
Preverite trenutno stanje v Bohinju s pomočjo kamer v živo na različnih lokacijah.
SKI BUS prevozi na Vogel, Soriško planino in Pokljuko - bo na voljo od 23. decembra do 30. marca 2024 (oziroma do preklica).
22. 4. 2024 - 3. 11. 2024 S paketom Bohinj prihrani do 20 %. Izbrane znamenitosti Bohinja so na voljo že od 14 € na odraslo osebo.

Kamere in vreme

Po jutru se dan pozna, so rekli včasih. Ampak pri pohodništvu to ni vedno res. Vedno dobro preverite vremenske razmere in ustrezno prilagodite svojo opremo in cilje. Aktualne vremenske razmere in opozorila vedno preverite tudi na Arso.si

Prometne informacije v Bohinju

Preverite prosta parkirišča in možnosti javnega prevoza (z voznimi redi organiziranih prevozov), zapore cest in lokacije turističnih točk. Za dodatne podrobnosti pojdite na promet.bohinj.si, predloge za zeleno mobilnost pa najdete tudi na naši strani Po Bohinju

Bližnjice do ključnih vsebin

Pobrskajte po aktivnostih, pohodniških predlogih, znamenitosti, izdelkih in storitvah z znamko Bohinjsko, rezervirajte nastanitev in si skreirajte najboljše možne počitnice v Bohinju.