Info centri

Potrebujete pomoč pri iskanju nastanitve? Iščete namige za izlete ali druge aktivnosti, s katerimi bi popestrili svoj oddih v Bohinju? Potrebujete zemljevid in kakovostne informacije za varno hojo po hribih? Obiščite nas na naših info točkah. Z veseljem vam bomo pomagali. 

KORISTNE INFORMACIJE

Aktualna obvestila, možnosti nastanitve, trenutne razmere in parkirni režim v Bohinju. 

Vse aktualne informacije v Bohinju zbrane na enem mestu. Preberite, kaj je dobro vedeti pred prihodom v Bohinj.

Bližnjice do ključnih vsebin

Kaj početi v Bohinju? Kako ga avtentično doživeti? Kje lahko kaj dobrega pojemo? Kje bomo spali? Precej odgovorov na ključna vprašanja boste našli že na tej spletni strani.

Ste prepričani, da ste v Bohinju raziskali že sleherni kotiček? Pobrskajte po naši zbirki naravnih in kulturnih znamenitosti Bohinja. Prepričani smo, da boste našli kaj novega za svoj seznam doživetij ob naslednjem obisku. 
Naročite preko spleta: izdelke Bohinjsko, knjige in zemljevide, promocijske izdelke poti Juliana Bike in Juliana Trail...
Preverite pestro paleto dogodkov za vse generacije v Bohinju. Čez celo leto so na voljo številne športne, tradicionalne in kulturne prireditve.
Za ljubitelje pohodništva je Bohinj, od nižin pa do najvišjih vrhov, neusahljiv vir za vedno nova doživetja. Označenih planinskih poti je v Bohinju za več kot 300 km. Za številne poti po Bohinju je dovolj že dobra volja in primeren gojzar, spet druge lahko predstavljajo mnogo večji izziv.
Izberite si pravo nastanitev za aktivne počitnice v Bohinju, v osrčju Triglavskega narodnega parka.
Poiščite pravšnje ravnovesje med spontanostjo in načrtovanjem oddiha v Bohinju. Preverite česa ne smete spregledati in kaj je potrebno upoštevati na območju Bohinja.
V Bohinju lahko uživate v vseh letnih časih in vremenu. Sprejeli vas bomo z odprtimi rokami - na svoj način, da se boste počutili posebno. A naša prednostna naloga bo vedno ohranjanje alpske idile.