Najboljša definicija wellnessa je: »Živeti zdravo in pri tem neizmerno uživati!«

Vsak od nas potrebuje čas za počitek. Izkoristite odlične ponudnike wellnessa in selfnessa v Bohinju in poskrbite za ravnovesje telesa. Izbirate lahko med več ponudniki wellnessa, jogo, ayurvedo, masažami in več.

quapark3-bohinj-anže-čokl

Poskrbite za ravnovesje uma, telesa in duha. 

well-being = zadovoljstvo, dobro počutje
fitness = sposobnost
well-being + fitness = wellness

Masaža

Masaže že tradicionalni spadajo med najstarejše in najpreprostejše oblike zdravljenja in sproščanja. Če k temu dodamo še blagodejne učinke savnanja, lahko poleg popolne sprostitve pričakujete še stranske učinke v obliki povečane odpornosti in pomlajenega videza. “Ljubiti samega sebe pomeni začeti romanco za vse življenje.” (Oscar Wilde)

Centri dobrega počutja

Naši wellness centri bodo zadovoljil vse tiste, ki si želijo trenutka zase, razvajanja v dvoje ali sproščenega druženja.

Priporočamo tudi ekskluzivno ponudbo za romantično razvajanje za dve osebi.

Joga

Redna praksa joge nam prinaša tako telesno kot duševno zdravje in izboljša kvaliteto bivanja z našo okolico in s samim sabo. Z izvajanjem joge okrepimo, raztegnemo in sprostimo celotno telo, povečamo njegovo gibljivost, uravnovesimo delovanje notranjih organov, spodbudimo cirkulacijo krvi in ščitimo naše sklepe.

Ayurveda

Široka paleta zdravilnih, lepotnih, očiščevalnih, pomlajevalnih in terapevtskih masaž in tretmajev, ki bodo harmonizirali vaše telo ali odpravili specifične težave. Privoščite si popolno razvajanje in se prepustite strokovnjakom, ki bodo v vas prebudili naravno sposobnost samozdravljenja.

Apiterapija

Apiterapija (ali »čebelja terapija«) je terapevtska praksa, ki uporablja čebelje izdelke, kot so med, cvetni prah, matični mleček, propolis in čebelji vosek, za krepitev zdravja in dobrega počutja. Uvršča se med najstarejše medicinske prakse, saj so zdravilne lastnosti čebeljih izdelkov s pridom izkoriščali že v egipčanski, kitajski in grški tradicionalni medicini. Čebelji izdelki imajo mnogo izjemnih lastnostih, ki pozitivno vplivajo na našo moč, vitalnost in lepoto.

Vodni park Bohinj; foto: Anže Čokl, Vir: Bohinj Eco Hotel

Vodni park Bohinj

  • atraktivni notranji rekreacijski in otroški bazen
  • razgledni zunanji rekreacijski in otroški bazeno z igrali
  • dva whirpoola
  • dva tobogana
  • divja reka
  • številne masažne šobe
  • glasbena votlina in votlina za zaljubljence
  • plezalna stena za odrasle nad vodo
  • plezalna stena za najmlajše ob otroškem bazenu
  • zunanja terasa za sončenje v poletnem času

Solna soba

Poskrbite za svoje zdravje na naraven način.

Solna soba je popolnoma varna preventiva za krepitev imunskega sistema, težave s kožo in bolezni dihal.

solna-soba-vodni-park-bohinj

Ponudniki wellness storitev

Izboljšajte svoje počutje in imunski sistem.