restavracije s certifikatom bohinjsko/from bohinj

Ne zamudite enega okusnejših obrazov naše destinacije. Bohinjska kulinarika in domače sestavine, ki jo bogatijo, so neizogiben del pristnega doživetja Bohinja. Obiščite gostilne s certifikatom Bohinjsko/From Bohinj in se spoznajte s pozabljenimi okusi preteklosti v sodobnih preoblekah, z izpričano tradicionalnimi jedmi, ki vam bodo pogrele srce, ali s takšnimi, ki vas bodo z drznostjo bohinjskih okusov popolnoma očarale.

Restavracija Hotela Bohinj je z notranjostjo, ambientom in vrtom vpletena v bohinjske zgodbe izdelkov in tradicijo. Pri bifejskem zajtrku rziščite kotiček bohinjskih dobrot, čez dan uživajte v prigrizku ali pa si privoščite bohinjsko totro, zvečer pa se razvajajte z večerjo iz lokalnih sestavin. Ne skrbite - v takšnem ambientu restavracije ne bo manjkalo najboljšega iz Bohinja.
Poiščite nas pod veličastnimi stenami Pršivca, na vstopu v Zlatorogovo pravljično pot (otroški izkustveni park) v Ukancu.
Družinsko vodena gostilna s 130 letno tradicijo je bila v letu 2022 popolnoma prenovljena. Je stičišče domačinov, domačih in tujih turistov, kateri se radi družijo in so toplo sprejeti v prijetnem ambientu. Postrežemo z domačo in a la carte ponudbo jedi ter širokim izborom domačih in tujih pijač.