Loading Events

Sproščanje in regeneracija z zvokom

20. decembra, 2023, 18:00 - 19:30

Vabljeni na sproščanje z zvokom, ki bo 6. decembra in 20. decembra 2023, ob 18.00 v Bohinjski hiši.

Zvok vpliva na nas  na vseh ravneh – tako na fizični kot duševni ravni. Izpostavljenost zvočnemu  onesnaženju in poplavi informacij, ki smo jima izpostavljeni v sodobnem času prida svoj delež k stresu in preobremenjenosti.

Zvok je učinkovit pri odpravljanju stresa in je  eden izmed najstarejših in najbolj naravnih načinov vzpostavljanja ravnovesja v človeku. Njegove dobrobiti so mnogotere: masira in stimulira notranje organe, sprošča mišice in živčni sistem, izboljšuje cirkulacijo po telesu,  poveča energetsko pretočnost, odpravlja utrujenost, lajša  bolečine  in nas celostno uglašuje.

Udeleženci se udobno namestijo in skozi vodeno sproščanje ozaveščajo svoje notranje dogajanje. Vibracija  gonga, drugih inštrumentov (himalajske posode, lira, shruti,  kalimba, koshi zvončki …) in  glas ustvarjajo regeneracijski zvočni prostor, ki ga podprete s svojo namero.

Za delavnico se udobno oblecite in s seboj prinesite podlogo za na tla, odejo. Delavnica bo potekala 1 uro. Vodi jo Mina Kunstelj, socialna pedagoginja, ki že dobro desetletje izvaja seminarje za pedagoge, zvočne pravljice za otroke v vrtcih in šolah, delavnice v varstveno delovnih centrih, na ljudski univerzi in v različnih skupinah. Raziskuje zdravilne lastnosti glasu in vokalno improvizacijo. Izvaja terapije z glasom po starodavni altajski tradiciji. Več informacij na: https://zvoktisine.weebly.com/

Delavnici sta je brezplačni. Število udeležencev je omejeno.
Informacije in prijave: [email protected]  ali  051 672 281 (Koordinator v Bohinjki hiši)

Vabljeni!

Deli ta dogodek

  • This event has passed.
Ponavljajoči dogodek Event Series: Sproščanje in regeneracija z zvokom

Details

Date:
20. decembra, 2023
Time:
18:00 - 19:30
Series:
Event Categories:
,

Venue

Bohinjska hiša
Mencingerjeva 4
Bohinjska Bistrica, 4264
+ Google Map
This site is registered on wpml.org as a development site.