december 16, 2016

PARKIRIŠČA V BOHINJU

Parkiranje je dovoljeno samo na urejenih parkiriščih.

Prosta parkirišča v Bohinju

Prosta parkirišča v Bohinju si lahko ogledate na interaktivnem zemljevidu mehke mobilnost v Julijskih Alpah na dnu strani.

Navodila za iskanje:

  • kliknite na zavihek Kartica gost Bohinja
  • s seznama ali zemljevida izberite želeno točko
  • odprejo se vam informacije o parkirišču: ali je prosto, cena parkiranja ter obratovalni in plačljivi čas
  • s klikom na gumb “Navodila za pot” se vam izriše in izpišejo navodila za dostop do želene točke na podlagi vaše trenutne lokacije

DODATNE INFORMACIJE

 

BREZPLAČNA PARKIRIŠČA

Dnevne obiskovalce naprošamo, da parkirajo svoja vozila na brezplačnih parkiriščih v  Bohinjski Bistrici (Danica, Kobla, železniška postaja, kulturni dom Joža Ažmana) ali v Srednji vasi (Senožeta) in se do Bohinjskega jezera odpeljejo z avtobusom ali kolesom.

 

 

DODATNE MOŽNOSTI PARKIRANJA

Poleti je v prometnih konicah odprto parkirišče na travniku nasproti hotela Kristal na Ribčevem Lazu. Cena celodnevnega parkiranja je 3 EUR in vključuje prevoz s kombijem do jezera.

Stacionarne goste  naprošamo, da vozila v času bivanja pustijo pri svojih gostiteljih, za odkrivanje Bohinja pa uporabljajo avtobus (brezplačno za imetnike Kartice gost Bohinja) in kolo.

POZOR!

Parkiranje je dovoljeno le na označenih parkirnih mestih (Odlok o prometnem režimu na območju Bohinjskega jezera, Uradni vestnik občine Bohinj št. 5/08-UPB1, 1/09, 3/10, 3/11, 2/12).

Kako uporabljati interaktivni zemljevid

Interaktivni zemljevid mehke mobilnosti v Julijskih Alpah

Naroči se na e-novice

Z nadaljnjo uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov. VEČ