Bohinj ECO Hotel je najboljša izbira za vse, ki želijo kar najbolje izkoristiti svoj čas bivanja v Sloveniji.

Ta okolju prijazen hotel se nahaja v osrčju Julijskih Alp in ima idealno izhodišče za enostaven dostop do (smučarskega) avtobusa, ki vas popelje do znamenitosti okoli Bohinjskega jezera ali do vzpenjače na Vogel.  Hotel je bolj kompleks, kot enostaven hotel, s slovesom odlične kuhinje in z možnostjo različnih dejavnosti, ki bodo poskrbele za to, da vam na vašem oddihu nikoli ne bo dolgčas.

Največja zanimivost hotela je Aquapark & Wellness Bohinj, ki je s podzemnim hodnikom povezan s hotelom in s tem omogoča lažji dostop vsem hotelskim gostom.  Aquapark & Wellness Bohinj vam nudi bazene, tobogane, savne in masažne bazene. Za tiste goste, ki si zaželijo še več aktivnosti, je nad bazenom na  razpolago previsna plezalna stena. V poletnih mesecih so vam na voljo tudi zunanji bazeni. Če si želite preživeti bolj sproščujoč oddih, so vam na razpolago različne savne, velik izbor tretmajev v wellness centru, bowling ali kinodvorana.

Kadar iščete nastanitev, v kateri se najde nekaj za vsakogar, hkrati pa želite ohraniti visok standard storitev, potem je Bohinj Eco Hotel za vas prava izbira.

Vse sobe so klimatizirane, s sobno strežbo, satelitskim TV, brezplačnim WiFi, blagajniškim sefom, minibarom, kopalnimi plašči, copati in sušilnikom za lase.

Restavracija 2864

Restavracija 2864, ki je umeščena v prvi eko hotel v Sloveniji, Bohinj ECO Hotel, je tesno povezana z lokalno pridelovalno mrežo partnerjev blagovne znamke Bohinjsko. Na jedilnem listu se znajdejo tako lokalna postrv zlatovčica, kot avtohtona rdeča sorta koruze, imenovana trdinka, kot specialiteto pa ponudijo skutno juho.

PONUDBA (BOHINJSKO):

  • Skutn’ca (skutina kremna juha) z dimljeno postrvjo
  • Česnova juha z bohinjsko postrvjo v ajdovem ovoju
  • Gratinirana svinjska ribica s sirom, gobami in cmoki iz krompirja
  • Jogurtova pita z mohantovo skorjo
  • 102 hotelski sobi (Bohinj Eco Hotel **** superior)

Bohinj ECO Hotel in Restavracija 2864

Bohinjsko / From Bohinj logo

Ponudbe

Izdelki in storitve

This site is registered on wpml.org as a development site.