Na robu Bohinjske Bistrice, ob kampu, ki je prejel izjemno število nagrad, tudi zaradi trajnostno naravnanega delovanja, je nedavno odprlo vrata na novo zgrajeno Gostišče Danica.

Arhitektura in ambient sta ustvarjena za razumevanje bohinjskih zgodb. Te se kažejo skozi opremo interierja in kulinarično ponudbo. Sedem sodobno opremljenih sob vsaka zase pripoveduje zgodbe o bohinjskih naravnih in kulturnih posebnostih. Ko boste vstopili v restavracijo Gostišča Danica, vas bo preplavil prijeten občutek domačnosti, ki jo ustvarjajo detajli, povezani z bohinjsko tradicijo.

Prostor je opremljen z izdelki lokalnih mojstrov in izdelki slovenskega izvora. Dodatno toplino prostoru v hladnejših mesecih daje kmečka peč, ki je srce restavracije. V zimsko letnem vrtu bo vsak vaš grižljaj posebno doživetje – ne le zaradi polnih bohinjskih okusov, ampak tudi zaradi izjemnega razgleda na južne bohinjske gore. V hladnejših dneh vas bo ob tem markantnem razgledu na Julijske Alpe prijetno grel kamin. Na meniju restavracije Gostišča Danica so v ospredju pristni bohinjski okusi, vpleteni v tradicionalne jedi s kančkom sodobnega pridiha. Večina sestavin prihaja od lokalnih pridelovalcev, kar zagotavlja pristnost Bohinja v vsakem grižljaju.

Zraven se vam mora prileže kozarček katerega od odličnih vin, ki jih najdete na bogati vinski karti. Za piko na i izberite pristne dobrote iz Bohinja, ki jih lahko odnesete s seboj. Karkoli boste izbrali, vam bomo postregli z nasmehom. Ravno zato boste radi prišli k nam.

PONUDBA BOHINJSKO: 

  • Dilca bohinjskih okusov
  • File bohinjske postrvi
  • Sladica Savica

Gostišče Danica

Bohinjsko / From Bohinj logo

Ponudbe

Izdelki in storitve

This site is registered on wpml.org as a development site.