RESTAVRACIJA LOVEC

V Hotelu Kristal so ponosni na svojo lovsko restavracijo, kjer vam postrežejo z dušeno srno in skutnimi štruklji, privoščite pa si lahko tudi bohinjsko postrv. Hišna čokoladnica skriva omamno dobre čokolade in presne torte. Mohantovo presenečenje, pehtrančki in čokolada z zaseko so le smetana na torti nenavadnih kombinacij in harmoničnih okusov.

NASTANITVE IN WELNESS: HOTEL KRISTAL

V Hotelu Kristal si lahko privoščite Ayurvedsko masažo ter široko paleto zdravilnih, lepotnih, očiščevalnih, pomlajevalnih in terapevtskih masaž in tretmajev, ki bodo harmonizirali vaše telo ali odpravili specifične težave.

BOHINJSKA ČOKOLADNICA: ČOKOHRAM

V bohinjski čokoladnici se čokolada spogleduje z avtentičnimi bohinjskimi sestavinami. Naj vas preseneti temna čokolada z mohantom in konopljinimi semeni. A to je šele začetek sladke zgodbe. V čokoladnici lahko za darilo kupite bohinjsko čokoladno pravljico ali se posladkate z izvrstnimi sladkimi pregrehami – od čokolade s cvetnim prahom, z ocvirki, z malinami, z jagodami ali z lešniki, pa do bezgovih cvetov, kopriv in raznih zelišč oblitih s čokolado.

PONUDBA BOHINJSKO: 

  • Nastanitev
  • Postrv Kristal
  • Dušena srna s skutnimi štruklji
  • Jelen v izložbi
  • Koktajl ”mohant”
  • Dimljena Zupanova postrv

Hotel Kristal, restavracija Lovec in Čokohram

Bohinjsko / From Bohinj logo

Ponudbe

Izdelki in storitve

ocenjevanje_jedi_pijac_bohinjsko_2015_kristal_09-scaled-1.jpg

Mohantovo presenečenje

3,00 
This site is registered on wpml.org as a development site.