Loading Events
Gozdna terapija

Gozdna terapija

21. marca, 10:00 - 19:00

Čarobnost gozdne terapije

V sklopu dogajanja Mednarodnega dneva gozdov vas skupnost Gozdna terapija Slovenija vabi, da odkrijete čarobnost gozdov z brezplačnimi vodenimi gozdnimi terapijami. Te edinstvene terapije, ki temeljijo na filozofiji, da je gozd sam po sebi terapevt, medtem ko vodniki služijo kot most do njega, vam ponujajo možnost, da se za nekaj časa odklopite od vsakdanjih skrbi in se globoko povežete z naravo. S povabili v čuten stik z gozdom boste spodbujeni k boljšemu zavedanju lastnega telesa, predaji trenutku in skrbi za lastno dobro počutje, hkrati pa boste krepili svoj odnos z naravo.

Zdravilna moč gozda

Ne pozabimo, da smo tudi mi del narave. Različne študije so dokazale, da gozdovi blagodejno vplivajo na naše fizično in mentalno zdravje. Redno preživljanje časa v gozdu lahko med drugim zniža raven stresnih hormonov, izboljša imunski sistem, poveča energijo, ustvarjalnost in zmožnost pomnjenja, zmanjša občutke depresije, anksioznosti ali jeze, izboljša spanec ter poveča občutek smisla in pripadanja.

Pridružite se nam

V počastitev gozdov in njihovega neprecenljivega pomena za naše zdravje in dobro počutje vas skupnost Gozdna terapija Slovenija vabi, da se nam pridružite na brezplačnih vodenih gozdnih terapijah, ki bodo 21. marca 2024 potekale na različnih lokacijah po Sloveniji. To bo priložnost, da na gozd pogledamo z drugačnimi očmi – kot na prostor za sproščanje, umiritev, povezovanje in morda celo kot na prijatelja, ki nam lahko pomaga doseči boljše telesno, duševno in duhovno zdravje.

Praznujte z nami moč in lepoto gozdov ter odkrijte, kako lahko gozdne terapije obogatijo vaše življenje. Se vidimo v gozdu!

 

Več na info: https://gozdnaterapija.si/ponudba/mednarodni-dan-gozdov-2024-2/

Deli ta dogodek

  • This event has passed.

Details

Date:
21. marca
Time:
10:00 - 19:00
Website:
https://gozdnaterapija.si/ponudba/mednarodni-dan-gozdov-2024-2/

Venue

Bohinj
Stara Fužina 38
Bohinjsko jezero, 4265 Slovenija
+ Google Map
Phone:
045747590
View Venue Website

Organizer

This site is registered on wpml.org as a development site.