Loading Events

Melodija gozda – vodeno doživetje

30. maja, 14:00 - 17:00

INFORMACIJE:
– zborno mesto: parkirišče na planini Vogar
– trajanje: 3 – 4 ure
– cena: 69,00 €/osebo
– oprema: udobna oblačila in obutev
– dogodek se izvaja ob minimalnem številu prijavljenih: 5 oseb

Gozdno doživetje, kjer boste odkrili melodičnost dreves in skrivnosti gozda.

Ali ste vedeli, da je iz dreves mogoče izvabiti melodijo in zvok, da se drevesa med seboj pogovarjajo in prenašajo sporočila? Samo določeni ljudje lahko iz dreves izvabijo skrivnostne zvoke. Tudi vam lahko to uspe na vodenem doživetju.

Melodija gozda je intimna, globoka, a kljub temu zelo intenzivna izkušnja gozda. V okviru vodenega doživetja spoznavate gozd na drugačen način, kot edinstveno subtilno naravno krajino, kjer se lahko ponovno povežete z naravo in hkrati najdete svoje ravnovesje in sprostitev. Ob gozdni kopeli in meditaciji bomo spoznali, kako zelo živ, zveneč in krhek je v resnici gozd – ko človek v tišini prisluhne.

Ekskluzivna zasebna mikrolokacija zagotavlja intimnost in zasebnost. Odkrili boste resonanco posameznih dreves in skupaj ustvarili harmonično gozdno melodijo. Spoznali boste izginjajoče rokodelske spretnosti v lokalnem okolju, zaradi česar je doživetje tudi zgodba o živi kulturni dediščini Bohinja.

Doživetje zaključite z gozdno čajanko, počitkom v visečih mrežah in zvočno kopeljo ter naravno refleksoterapijo stopal s hojo po gozdnih tleh.

Vstopnice

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Vstopnice are no longer available

Deli ta dogodek

  • This event has passed.

Details

Date:
30. maja
Time:
14:00 - 17:00
Cost:
69,00€
Event Categories:
,

Venue

Stara Fužina
Stara Fužina 53a
Bohinjsko jezero, 4265
+ Google Map

Organizer

Maja Šilc
Phone:
+386 31 353 845
View Organizer Website
This site is registered on wpml.org as a development site.