Loading Events
slika dogodka

Sproščanje in regeneracija z zvokom

27. marca, 18:00 - 19:00

Zvok vpliva na nas  na vseh ravneh – tako na fizični kot duševni ravni. Izpostavljenost zvočnemu  onesnaženju in poplavi informacij, ki smo jima izpostavljeni v sodobnem času prida svoj delež k stresu in preobremenjenosti.

Zvok je učinkovit pri odpravljanju stresa in je  eden izmed najstarejših in najbolj naravnih načinov vzpostavljanja ravnovesja v človeku. Njegove dobrobiti so mnogotere: masira in stimulira notranje organe, sprošča mišice in živčni sistem, izboljšuje cirkulacijo po telesu,  poveča energetsko pretočnost, odpravlja utrujenost, lajša  bolečine  in nas celostno uglašuje.

Udeleženci se udobno namestijo in skozi vodeno sproščanje ozaveščajo svoje notranje dogajanje. Vibracija  gonga, drugih inštrumentov (himalajske posode, lira, shruti,  kalimba, koshi zvončki …) in  glas ustvarjajo regeneracijski zvočni prostor, ki ga podprete s svojo namero.

Za delavnico se udobno oblecite in s seboj prinesite podlogo za na tla, odejo. Delavnica bo potekala 1 uro. Vodi jo Mina Kunstelj, socialna pedagoginja, ki že dobro desetletje izvaja seminarje za pedagoge, zvočne pravljice za otroke v vrtcih in šolah, delavnice v varstveno delovnih centrih, na ljudski univerzi in v različnih skupinah. Raziskuje zdravilne lastnosti glasu in vokalno improvizacijo. Izvaja terapije z glasom po starodavni altajski tradiciji. Več informacij na: https://zvoktisine.weebly.com/

Za delavnico je na voljo še nekaj prostih mest.

Informacije in prijave: [email protected]

Prispevek: 15€

Deli ta dogodek

  • This event has passed.

Details

Date:
27. marca
Time:
18:00 - 19:00
Website:
zvoktisine.si

Venue

Bohinjska hiša
Mencingerjeva 4
Bohinjska Bistrica, 4264
+ Google Map

Organizer

This site is registered on wpml.org as a development site.