Loading Events

Pradom zvoka: intuitivno petje in starosvetna terapija z glasom

30. marca, 10:00 - 16:00
Glas je najsubtilnejši vidik naše fizične manifestacije. Je neviden, ima pa vidne učinke. Z namenom razkrivanja svetlobe in moči našega pristnega avtentičnega izraza, vabljeni na posebno delavnico! Preživeli bomo dan v objemu Bohinja, se predali ustvarjalnemu procesu, ki nas bo nežno vodil preko ustaljenih prepričanj in misli, k prisotnemu zaznavanju in (ponovnem) spoznavanju z lastnim avtentičnim glasovnim in telesnim izrazom.

 

Prebujali se bomo v telesa, ki nosijo zvoke naše preteklosti, sedanjosti in prihodnosti in jih skupaj, spontano povezovali v pesmi srca. Prisluhnili bomo našim notranjim ritmom, jih ozvočili in skoznje praznovali življenje.  Narava bo naša soustvarjalka, inspiracija, prisluhnili bomo njenim prostorom in se z glasovi umeščali vanje. Več o Intuitivnem petju: https://nezapele.com/intuitivno-petje/

 

Ob zaključku delavnice, boste povabljeni, da se ustavite, potopite v svoj notranji svet in prisluhnete starodavnim harmonijam in ritmu glasu ob spremljavi zvončkov. Za ta del posebej pripravljen in očiščen prostor bo ustvaril zavetje za notranje potovanje, globlji vpogled in uvide, povezane z namero, ki si jo boste zadali. Glas z blagodarno ognjeno energijo potuje po zemljevidu starodavnega svetega znanja o vplivu delovanja zvokov, ki se je ohranjalo na Altaju. Napolni človekovo dušo in telo ter vzpostavlja »glasbeno celovitost« telesa. Izkušnja nas bo povabila v prostor močne notranje tišine, ki je blagodejna tudi za okolico in prostor okrog nas.

Več o starosvetni terapiji z glasom: https://zvoktisine.si/pradom-zvoka-terapija-z-glasom/

 

Potek:

10.00-15.00 Intuitivno petje z vmesnimi odmori (vodi Neža Pele)

15.00-16.00 Starosvetna terapija z glasom (vodi Mina Kunstelj)

 

Prispevek: 80€

Deli ta dogodek

  • This event has passed.

Details

Date:
30. marca
Time:
10:00 - 16:00
Website:
zvoktisine.si

Venue

Center TNP Bohinj
Stara Fužina 38
Bohinjsko jezero, 4265 Slovenija
+ Google Map

Organizer

This site is registered on wpml.org as a development site.