Dobrodošli na 18. mednarodnem festivalu alpskega cvetja

#cvetočapomlad #oddih #Bohinj #LakeBohinj

ZELENA OAZA ODGOVORNEGA TURIZMA

Skozi stoletja so naši predniki vestno ohranjali biodiverziteto in tradicijo Bohinja. Moderne generacije s ponosom prevzemamo štafeto. Hvala, ker upoštevate smernice, s katerimi postavljamo temelje odgovornega obiskovanja in upravljanja s tem dragocenim prostorom. 

Vse aktualne informacije v Bohinju zbrane na enem mestu. Preberite, kaj je dobro vedeti pred prihodom v Bohinj.
Za ljubitelje pohodništva je Bohinj, od nižin pa do najvišjih vrhov, neusahljiv vir za vedno nova doživetja. Označenih planinskih poti je v Bohinju za več kot 300 km. Za številne poti po Bohinju je dovolj že dobra volja in primeren gojzar, spet druge lahko predstavljajo mnogo večji izziv.
22. 4. 2024 - 3. 11. 2024 S paketom Bohinj prihrani do 20 %. Izbrane znamenitosti Bohinja so na voljo že od 14 € na odraslo osebo.
V Bohinju lahko uživate v vseh letnih časih in vremenu. Sprejeli vas bomo z odprtimi rokami - na svoj način, da se boste počutili posebno. A naša prednostna naloga bo vedno ohranjanje alpske idile.

Načrtujte svoj prihod

Poiščite pravšnje ravnovesje med spontanostjo in načrtovanjem oddiha v Bohinju. 

Bohinj oblikujemo in žlahtnimo ljudje, ki tu živimo. K temu nas ne zavezujejo samo mnoge zakonske obveze in mednarodne konvencije o varovanju okolja in zaveze k trajnostnemu razvoju. To je naš dom, ki ga s ponosom in srčnim gostoljubljem z veseljem delimo z vsemi, ki ga cenijo in so pripravljeni spoštovati “hišni red”. 

Da razmišljamo in delujemo v pravo smer, dokazujejo tudi mednarodne nagrade ter dejstvo, da smo prva destinacija s platinastim nacionalnim znakom zelene sheme Slovenia Green.

Dolgčas v Bohinju?
Samo, če sami tako želite.

AKTIVNOSTI  –  SPROSTITEV