Doživetja s kajakom in kanujem

Raziščite Bohinjsko jezero in Savo Bohinjko z vodne gladine.

Samo par zamahov z veslom je potrebnih, da vas popeljejo v čudoviti svet lepote, miru in tišine.  Bohinjsko jezero je kot nalašč za prve zavesljaje v novo avanturo, saj ga lahko brezskrbno raziskujete tudi sami. Sava Bohinjka pa je zahtevnejša. Priporočamo vam organizirane izlete, kjer je zagotovljena varnost, strokovno vodstvo in sproščena družba. V Bohinju sicer nimamo najzahtevnejših brzic, so pa te zlahka dosegljive z avtomobilom (spodnji tok Save Bohinjke, Radovna, Soča).

Mojca Odar_kanu-bohinj

Dodatne informacije​

termini izvajanja: maj – september

tečaji in vodeni izleti se izvedejo po dogovoru

 • Šola kajaka

  Šola kajaka na divjih vodah zajema razpon od individualnih ur pa do tedenskih tečajev, tako za začetnike kot za bolj izkušene. Šola se prične na mirni jezerski gladini, nadaljuje pa na Savi Bohinjki. Za opremo in prevoz poskrbi izvajalec.

 • Vodeni kajak izleti

  Izleti s strokovnim vodstvom po Savi Bohinjki.

 • Izlet s kanujem po Bohinjskem jezeru

  Dvourni izlet, na katerem se naučite ravnati s kanujem in hkrati spoznavate največje naravno jezero v Sloveniji z njegove gladine. Veslaška ura se prične s kratko šolo veslanja, nadaljuje s turo po jezeru in zaključi s tekmovanjem na istem mestu. Še posebej romantična je nočna različica izleta.

 • Izlet s kajakom po Savi Bohinjki

  Veslanje se prične na Bohinjskem jezeru, od koder se pod mostom spustimo v tok Save Bohinjke. Reki sledimo do Broda, lahko pa nadaljujemo še naprej do Bohinjske Bistrice ali Soteske. Oprema in prevozi so zagotovljeni.

Ponudniki izposoje čolnov in vodenih izletov