Smučanje in smučišča v Bohinju

V primeru ustreznih snežnih razmer vas v Bohinju čaka kar nekaj skrbno urejenih smučarskih prog na različnih smučiščih in zimskih centrih, primernih za celotno paleto smučarskih znanj in okusov. Smuka z izjemnimi razgledi ali priročno smučišče v dolini – do vseh smučišč lahko v času glavne smučarske sezone dostopate tudi s SKI BUSOM. 

Trenutne razmere in bližnjice

Smučišča in zimski centri

Nazadnje posodobljeno: 15. 4. 2024 ob 7:30

povezane vsebine

Kaj še vključiti v vaša zimska doživetja? 

Izposoja, šola, servis....

Si želite izposoditi opremo (za smučanje, tek na smučeh, deskanje na snegu, turno smuko, sankanje, drsanje, krpljanje) ali pa potrebujete servis svoje opreme? Se želite naučiti kaj novega? Ali pa bi Bohinj raje spoznavali s pomočjo izkušenih vodnikov? Preverite našo ponudbo. 

Pestra ponudba letnih in zimskih športnih aktivnosti. Servis smuči, šola smučanja in športna trgovina, tandemski poleti s padalom.
Alpinsport logotip
Poznamo skrite kotičke Bohinja. Pokažemo vam tisto, kar poznamo domačini. Naša ekipa je tim profesionalnih vodnikov z vsemi zakonsko potrebnimi licencami.

Pogosto zastavljena vprašanja

Če imate dodatno vprašanje, nam ga lahko zastavite na [email protected]

  • Navadno nas sneg v dolini razveseljuje v času med decembrom in marcem. V hribiš pa med novembrom in majem. Zadnja leta je sneženje precej manj predvidljivo in zanesljivo, kot je bilo nekoč, zato smo vsake poštene bele zime iskreno veseli. 
  • V času smučarske sezone v Bohinju organiziramo SKI BUS, ki vozi tudi do Ukanca (Smučišče Vogel), Soriške planine in  Pokljuke.